返回列表 回復 發帖
歡迎樓主回歸詳細介紹新劇。希望別來無恙、身体安康。大大回歸使成個劇集吹水區又回復生氣 公仔箱論壇: r4 S$ w( V" ?' p5 h
tvb now,tvbnow,bttvb3 ~4 {- n' j. b- b0 [( y
              其實呢几個月J神及各位版大都用咗好多心機主持、介紹劇集,幸苦晒
leekwoklam... 呢個就係點解你發帖我一定支持嘅其中一個原來, 除咗你好比心機編輯啲內容之外, 你真係一個好有heart好respect每一個回覆者嘅feedback嘅... 呢個其實係一個基本respect人嘅態度, 你不單止回覆我 ...
# J# V/ G5 B# x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-8-26 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ \+ O& d% t( G* D
好嘢、好嘢.几個月後又見番大佬高見.而家又有個金田,仲有眾位高手,真係百花齊放、論壇生氣勃勃,睇完劇集再睇各位見解,對套劇更加了解加深一語惊醒夢中人。真係多得呢版的量魂人物-摟主leekwoklam 多謝晒
公仔箱論壇$ u4 h" a! V7 T# @# ^$ I5 X
4 w; [! a& M8 w4 C, ]阿佘好生鬼,你又覺得林生做成點嘅?
  J! V* ]8 k, x* h% @+ |! sleekwoklam 發表於 2014-8-26 05:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# f/ `3 x7 y( O# G: A; Q8 K+ O2 F7 L
講起chok林我覺得佢演戲好過唱歌,睇咗两集佢都做到一個吃腦又冷靜的爆seed。我反而中意三哥,佢同劉江都有機會係黑警!
tvb now,tvbnow,bttvb  Q2 [, O) E5 W% l
8 n( d( i+ V( a# n$ D
leekwoklam開個帖比人估下邊幾個係UC, 邊個係黑警吖
5 R: W# s( c6 ~/ R. h- A  f大文細佬 發表於 2014-8-28 02:47 AM
公仔箱論壇3 \8 \# ~7 n# s  e0 R) r5 ]

$ L7 y( }& {( U* B; Q! G% itvb now,tvbnow,bttvb大佬講出我心聲.家吓仲有4個UC、1個黑警(應該係1個呱)
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
3 ~+ J- n% }' Z, Hwww1.tvboxnow.com你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?4 {3 [6 |2 G0 N! @6 R' K
! X% k- S6 w1 u公仔箱論壇今日睇 ...www1.tvboxnow.com) u) K/ `9 `8 j; ?
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
www1.tvboxnow.com9 d! f8 A1 a) l2 I3 \5 n4 L/ q5 ^
唱歌唔支持啫,做戲絕對支持。況且有魚蛋粉吃,唔該可唔可以加碟油菜 .我都十几年冇吃香港魚蛋粉啦
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因
( u/ V3 |6 s, n1 H: Vwww1.tvboxnow.com釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......
9 G, I! {0 F# r0 swww1.tvboxnow.com我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。tvb now,tvbnow,bttvb( N3 ~' B( O$ f  ^8 I9 K$ m
9 `$ Q  v. N3 o* S; Z" E0 `* B唔好鬧我呀....
8 I  w* B7 e" n% T' k' B2 f2 q% W...
2 V5 _9 A2 g5 F9 t9 D) L5 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-4 12:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T( `7 g9 n1 I' {. u: @
講起嘉欣BB佢又係一個好好戲嘅演員。佢同李思捷一齊整惑魔術師時話喊就喊都几经典。至於能否攞視后仲要睇劇中表現,
$ V- S7 N  Z5 Q9 Q# y$ Z& E公仔箱論壇最緊要有冇咁好彩遇到個好劇本同好編劇