返回列表 回復 發帖
玩轉《使徒行者》1/9/2014 Round 2 : 你哋嚟揭露釘姐並未撻死之謎7 J$ l1 X- y" u# N
樓下有位大隻佬打開窗伸個頭出來大鬧:你哋两條粉腸响上邊搞勿春?話口未完釘姐正好跌落來坐正佢個頭到,咁就順手拉釘姐入屋救咗佢
+ s4 J: j- p1 b. Dwww1.tvboxnow.com玩轉《使徒行者》處境笑話分享及討論劇情
4 E+ e3 z5 d1 \, e  |唔鍾意睇笑話 ,齋討論劇情都得架,遲啲或者加插派獎遊戲,多謝捧場。
' p, i: K2 Y( p. F! L  }
6 L7 B' a$ ~" R$ k! ywww1.tvboxnow.com11/9/2014 Round 7 :爆seed解毒揭秘 下集7 `! r# \! X( \9 o: G, |% N
leekwoklam 發表於 2014-8-30 01:00 PM
& ?5 S$ G, U3 k  }& Nwww1.tvboxnow.com哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?tvb now,tvbnow,bttvb5 v& G$ T+ ^# I4 ]! N6 T

- Z) j; |, j9 Ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ?  i& O0 y( |9 ^! H2 {6 b
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
公仔箱論壇$ ~( Z5 i0 n, ^( q8 z, H) }

! {9 `' ]9 n1 X公仔箱論壇肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
. V  W9 I# j0 i9 `  p, |! v4 ]1 h公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-16 02:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' f" t3 h% r7 B' M; _5 r- A( w& N3 A+ a

+ J0 }  W2 s, qwww1.tvboxnow.com係哦 ,三個阿媽争瘋喝醋討好歡喜哥。我諗歡喜哥都想享齊人之福 。唔緊要啦、志在参與、搞吓笑
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?  n* ~' e7 V! ?$ p- O
) X; Z4 _5 i; N+ f2 w
tvb now,tvbnow,bttvb) ?( u* Z- t, o- ^
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
) `: S/ @1 l' E. B" k0 i  ?$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
) q, v: |; t" B( g$ R) D% U
* X, d% s2 ?$ G( H' Y. A  a
或者應該咁講:
( P7 ~/ K5 Y4 |- g0 M, {www1.tvboxnow.com釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 公仔箱論壇# |# P; l% g. ]0 [( G6 U- p1 ~
會唔會好D阿細文大佬
www1.tvboxnow.com( T, A! B, g# }! y9 ^/ y' }. B
mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。7 h% s( z5 _: d/ ]
不過,我個答案明天先公佈啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {$ s( @3 @& `7 \
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:22 PM
4 z8 |  t' c5 t3 d' N
多謝樓主Lee sir、多謝Vandas姐 明天再會
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇  y/ L3 Z( Z' P9 k& ^( m9 S
0 y- Y/ {% a+ Y. e+ Qleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
6 G( R9 q& f1 K& z/ u公仔箱論壇6 b' G. j( ?- H9 u( t
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
# d7 V$ O. @( P$ }# A

, a! d' I7 t: M2 l7 H公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"4 u; g6 e0 f8 v0 p1 a
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
% Z# g0 W' l/ x+ D, M' c5 H3 N
% c! {1 \4 r: Q; m* G9 }; G. x! M4 h公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
! h& n" Q$ |, }' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。/ L6 m2 o6 ?; h7 D
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
8 s" F3 g  w  Q3 j4 A  _( z哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
8 I- r" M7 P% mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:05 PM
www1.tvboxnow.com: _" {( I& G& y8 R2 A) L7 F
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
6 `- W7 y& Q7 P) f3 |公仔箱論壇我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
* T0 X' ~# i# r* j公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
: m. w( y( a* A- s& ~' Ytvb now,tvbnow,bttvb應該都係求其揾D嘢代替,真正牛歡喜唔止咁細,特別係大水牛 又或者係牛BB可能會咁細
其實唔用套.. 可以食藥架嘛tvb now,tvbnow,bttvb2 w! v2 e: l/ s- H& H
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" }! ?% w( ^+ i6 E$ p5 x7 h& U

2 s# _8 s0 e% R. @8 J- [1 X1 e3 B# |# }公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

# G- `, ?, [$ p公仔箱論壇( R6 }! k4 x1 q; J
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?公仔箱論壇3 A1 |5 k+ d9 \2 l* B0 E+ |
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
5 `. q! _' p0 S/ f( T1 ]2 Pwww1.tvboxnow.com
  {5 R# d+ ^1 ^) [; ztvb now,tvbnow,bttvb唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,7 X) G8 L3 ?0 n- D, Z
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   ( _) c. b' @0 Q4 F8 ?
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing

7 b) x! F3 `$ A. f. r' ]tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com* {! R+ x0 u4 {/ y- j: `3 X
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!/ v( k: y2 Z* f$ u5 d" d
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
5 @6 h$ v, h7 r' M+ K' U入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
5 s0 w; V' z$ K" xwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 y3 ?) l6 E3 E! Z2 P
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
; J; p) n" `2 q- H9 a% @4 J' S8 S" uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. j! f1 j. U9 B  O# p0 A* Z, m# j+ Q
  F" j5 J/ X, ]: c& f: k5 u. n& `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N# R) Z' e! t+ `% k

. m4 y% e" m. u. ]  G6 p3 Iwww1.tvboxnow.com今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...www1.tvboxnow.com8 V' R9 X4 H! V$ T: z( V8 E( d
大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  M* I4 _( w6 b$ _% [' B$ c  q5 |3 q
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
; e. ]: @  D1 k% Xtvb now,tvbnow,bttvb寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同