返回列表 回復 發帖
/ _( s9 v( k6 o* m" \; [6 N$ n$ P. ywww1.tvboxnow.com係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^! c7 L6 h0 J1 A& V5 s
不過我唔係嫌美儀老啊。www1.tvboxnow.com5 i" R& O& g& J2 U
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
, D+ {4 L, R8 m3 f8 @9 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ l5 M5 n( ?/ t4 l
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係www1.tvboxnow.com  l  }! ^7 w/ z2 Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 y) U# W. |" stvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com' A3 O0 S: h  V3 m, i
www1.tvboxnow.com5 J7 }1 `( M$ j1 C% x# U

/ j7 F4 q. |3 @www1.tvboxnow.com不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
- c- z: }. o8 n6 `9 y大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
( M- S" Z( W) w) X7 y, ^tvb now,tvbnow,bttvb唔.....
) k9 G+ u( Y" j" R5 H9 E/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
( C: l- G3 t4 ~( z
  e  x2 M3 E: {tvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 k3 G/ Z! u5 H2 g# W5 I
2939554tvb now,tvbnow,bttvb' r; w, d7 v( g/ j( R2 f
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
+ e5 ~' W% b3 o/ N1 S: U5 z! ?www1.tvboxnow.com
2 z4 ?( F8 m% f8 v5 j' C) D) a哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
" Q9 [+ U4 |2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s! U( k% v* c: A+ P* ?
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
0 W* N* ~/ |* F公仔箱論壇2939556
& P* j* E6 i3 \# k4 i# Q8 Z( ?註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...+ ~. j) t- ^0 h
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( }4 S' I8 T( }+ p9 h% Q: q) \- M
% T% c( j: A) e3 Q7 k
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
www1.tvboxnow.com2 w# p/ _4 j+ u; l. I0 S$ F* W2 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: R7 K, ]: M, j4 T, ~4 T  _
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢! L4 ?& g/ y# @; V
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
( m. N! i' U& [4 ]  v( x( Xtvb now,tvbnow,bttvb. j5 Y7 X0 ]" f1 O( X1 v
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
5 `. A. s2 }$ ~1 g5 _/ c1 o公仔箱論壇8 K: K! {2 I- ?( p$ t+ K
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
& _% g2 F* t7 t9 a& I" Dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www1.tvboxnow.com/ T3 n( A1 s- `/ T4 P5 j/ Y6 X

# V# O  [: k6 N0 K% ?; Utvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
$ \8 U4 V/ L# J8 I! e6 Lwww1.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇6 x! a9 K4 K0 _, s4 [
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

M2 o5 l8 E/ |! b7 u/ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `$ K  _: I3 S5 H: r
www1.tvboxnow.com0 N$ j( X2 j, C$ Z
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
4 c) a9 A# e' _. \- K1 ^: m

# R0 l% x4 G4 c3 E# K' ~  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
; N- Z  x3 A7 m* S' ?8 ?2 Kwww1.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
) H* a. m- T6 A# k: `" R公仔箱論壇嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...; ]# [; Z( t  H! X' |4 W
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
' X$ w- o. ~) ^( k! mwww1.tvboxnow.com哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
tvb now,tvbnow,bttvb) l% f# p5 D" e8 o" T' Z

. L6 i/ a7 Y. y" u- w我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
- g! E  [7 D- S- v9 D, z& @7 j. Stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
( \2 a: y. G" f/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
2 \5 f4 C, o4 `( h$ P3 c/ m' `公仔箱論壇
4 L( J' m" {- }; S, k4 m0 I& J& O- n% V& g' {& P/ k
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢www1.tvboxnow.com3 W7 T$ d) |! v8 D$ g- J4 [0 |) d
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
  ]. w# V* M3 n0 G我預設嗰個反而唔係呀..
( z- c( a+ ]. y8 O/ `  l& q
tvb now,tvbnow,bttvb# e9 T4 W0 O& _8 z' x+ w
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!tvb now,tvbnow,bttvb) E, o$ e3 f  m7 P# O
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
% K: T: F0 L% q' e1 j, O* ntvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
# T1 {3 B9 w( Q' Mwww1.tvboxnow.com9 R( @1 F4 \1 M
補充茅山聖物紅肚兜www1.tvboxnow.com) P' u. c; I+ S; I1 l" [7 f
& v# x4 j" W: e* K$ L6 y
/ u) f5 X7 Z/ p: L' j( t2 itvb now,tvbnow,bttvb; h, ^6 V: p) q6 n9 b) `

/ D( \. u0 F, o; L2 C. S: N: k 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!www1.tvboxnow.com( u" G7 ]8 g3 W3 N
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
+ K) a5 ^0 k7 E$ z. W( P( w( HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
! z# W4 ~# Y7 X8 c1 ^4 F* Q% v4 H# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇! ~( [  a! Z  D8 m" V$ a0 x
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
4 ]) ]& Z  ~0 _( I# P& d記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
- P/ e' o+ x2 F; e' {+ L+ Q' |leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
' R" [7 [( S; S% Y& I  L: i4 N公仔箱論壇7 n% Y# n9 m  g3 l; w9 ~- F
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~) m8 ]2 f1 |+ N- W  v  i& J& F
tvb now,tvbnow,bttvb2 g( V6 E; D$ b/ V0 }4 Z2 Q
釘姐的背面www1.tvboxnow.com$ F: `; c3 Z4 I% O+ q1 Z7 ^0 T) K