返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 , p/ {. {4 ~0 a  `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Y4 l; m: @8 O" c1 S" X" n: f7 r" e
補充茅山聖物紅肚兜
) v6 V8 c$ y6 C" R3 Jtvb now,tvbnow,bttvb: k% y6 c0 \3 @7 ]  w8 o' L6 U. Y. {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2940533公仔箱論壇+ ^% C' p4 ]- V. \: X6 l5 K6 W! G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 e# n* ]. [: ^& l+ L# J" E2 r

6 B* r3 ^+ E' v 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- q, K7 n/ K6 ]& r
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* J( I# p  S) B4 b3 p. u
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
$ K- h' T. }5 r9 ~" i" a公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
) O) m! B) o( R: ~; S' t+ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com) q- o1 l+ _" w
& h! Z9 h0 ?; D3 ]; @/ c$ w

8 u1 [0 `% w* F7 [+ E( X$ @. a& ?4 n嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...tvb now,tvbnow,bttvb) b2 Y1 p7 w1 m6 Z- z4 d
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
1 J% x, h9 u6 Q, M公仔箱論壇哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。
% N" Y, B7 t8 Y, Z9 b8 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話唔定可以見到釘姐睇檔........) S1 G% n7 a  D* s3 H" K
「釘姐的背影」好似書名。
2 I" T9 A6 T3 @6 g9 ttvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇) G5 Y# z; }5 I7 Q# H6 y
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
( P0 r) o) n$ V公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
7 @$ G: Z' q5 Ttvb now,tvbnow,bttvb係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
4 d/ K2 x) r$ O7 a$ n* `% kwww1.tvboxnow.com
, W! I9 _3 g: W  f4 ^等我都買件紅肚兜著下先tvb now,tvbnow,bttvb" I! j0 x# _  c4 b' Z: ]! A
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
9 i' q# K& L9 O
可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* W0 {9 i) |0 g2 P  p
哈哈,講笑啫 唔好嬲

/ ?* B7 T  k9 O9 f4 }/ B8 l" K3 o: T8 A, |7 Z% p9 D
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??
2 C4 P+ D# X* O; g! C5 A- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
3 N! p7 F7 u& w! q  V* P公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
7 A; u: T1 l3 K) a: l7 g0 U' A
皆因我無聊吖嘛J神版主
公仔箱論壇" Y! h4 S0 i5 X3 S
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
! J, B9 h- j" D8 t& x3 T6 Z9 yPedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
4 s7 |4 N, c5 ^& j這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-23 01:30 PM 編輯 公仔箱論壇' ?5 I& t$ T. r- N, c
www1.tvboxnow.com. t: b' L* l6 e& U3 x
其實唔係咁明乜野叫借庫..www1.tvboxnow.com6 u: Z/ I8 Z% U, H/ _! ^" _
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _/ a4 @& m8 Y8 H
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
; w0 Q  F2 [( f9 Z9 c
/ [+ w" G+ I, ^
& C" z4 e$ ~- t) Mwww1.tvboxnow.com我再補充少少吖。
8 {; B& V* w+ u9 L- V1 J, G公仔箱論壇香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V" I& P6 K4 Y! ?$ D8 `

$ Y# q$ \- ^) x9 o7 X6 R, P. H公仔箱論壇每年正月二十六為
借庫日。
$ z4 a0 M! m$ T( I2 {) U
唔明再出聲啦。
: @8 _8 B& x- c# H1 Wtvb now,tvbnow,bttvb1 j6 Q/ t1 `! \: @$ q; N- U, `
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c+ L9 `: I- N# U8 J
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
: f% |& u' R: B/ H3 @9 P, u哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
$ O2 Y0 v$ J9 [+ E
/ r7 ?9 R& C3 ~& Twww1.tvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill " f7 H# S$ l- U! X! T$ t
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
  r$ P; O( ?0 |* ?7 F9 @% vO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛tvb now,tvbnow,bttvb# _! c: L* l& Q8 [. W
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
公仔箱論壇1 ~4 s. @5 x/ m, d1 ~* y+ k
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvb now,tvbnow,bttvb+ S9 l: [$ ?! n+ S/ f+ m( m

% ]3 G+ D" c2 d) Y; V
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. 6 t* B7 L1 C/ M4 j9 r" y6 n& _
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
6 V9 k  l4 V9 N, U! S( s2 S3 H我知我知我知.......不過真係講唔出口。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^- X  E7 C. u, W2 a3 _0 X  }

9 a% z. z) P; ?7 \+ a, I: l% |& U公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
: E& v8 t0 i+ ?" P0 Q) m% ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
# L6 ~# q2 {8 W公仔箱論壇我相信都係囉...
" @. q1 Y  i! r6 }! W2 Q

% h* B: {7 \2 H0 Z公仔箱論壇真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
3 a& P+ p% a/ B8 `大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. i! T6 `, O, l1 f6 D  E1 o
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _' Z- L( ?8 Z) l0 L; E
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會": y) I& M; o" M- _
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....tvb now,tvbnow,bttvb  x  m9 B' Z! L) C6 ^0 ~