返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱www1.tvboxnow.com. S1 Q  O, |- }  i
公仔箱論壇% G2 v- m( f* n
8 ?  f. g- t3 l* h; b3 q8 ^
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
% _- j+ U8 _, c- M- \tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com( D  Q& q+ M8 I0 S' Z$ R8 ~& D
* G' O9 K. l3 W8 }+ b2 A& j4 Y
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品www1.tvboxnow.com6 G( B- o! S: ^- `8 B: R0 _
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
7 q/ `9 F* g% C- `% p  C9 }mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!公仔箱論壇% u* L/ N1 P4 b/ Y0 x1 N9 T
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
3 V& ^" ~& w- H2 \: uwww1.tvboxnow.com哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
3 w0 N: a; `' h- P: E不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
8 s; n, X( B5 ?# Lwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d4 p: S. l  k% r) C

5 N/ O6 L5 i2 w) M0 U+ Z/ g. H% ?2 }tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, g8 [* }0 ^/ B) G3 \- f% W2 [1 E! r3 P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J$ f1 _% ~: F7 B* |
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇公仔箱論壇/ g+ h$ g- s1 y6 B, \
將來無聊可能會看
5 ?' d- `1 D6 x) G- U0 ZPedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
% I6 L# j9 V/ Q& C公仔箱論壇www1.tvboxnow.com6 N7 z5 E+ x/ J- r2 s* x
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
公仔箱論壇9 C' I, ^2 U1 N2 Q
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
: I' d* V# f; Z  u0 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。0 X2 S% S' K; t0 S( T; p) ?

8 L( C& T1 a% M) }2 {+ ~& u, {  L; }' QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2934217
* z  @0 G( s' X: {) `4 Q( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w0 h* }7 W, T2 W, Y: W; n+ w
2934218公仔箱論壇$ o, t" N0 N& @5 K+ Y/ Y
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }6 y1 {( c! l$ l
9 W; V+ E3 ^$ M% ]
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: e( [: L2 i) b+ F9 m; S

1 l' ~1 ]1 c4 g) [" }8 {
2 b0 S, R- @$ C1 ?2 m5 cwww1.tvboxnow.com7 ^/ ~+ ]' `& P$ R
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛www1.tvboxnow.com. x5 R/ b/ {8 x& n; [' J, i, P! b) j
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
% \# A  d- {' ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com# x, \" h% {1 H" b( E
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件