返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
" [; Y; r" {/ F' |www1.tvboxnow.com 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
0 N2 a0 r# z8 ?/ s: E7 o 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...% J/ J" v% o  \
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
3 g5 J5 d; r4 a- x, w
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
9 I* D6 s8 A( r6 q( z: gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
1 j& m* A  ?/ F2 G蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
* ?6 D2 F( E# L  N- W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
. I' I7 w2 E+ n% T% O& K) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& B, t/ P* ?7 _: s
$ K- d- I/ M: {, b7 s
自食其果
9 _2 N4 Z8 l% Q$ E" O$ nmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
7 [4 e. B7 _9 w# h0 G; n7 U- k) \tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,好吖好呀,我都贊成...
! W( S& X& [) j/ D' Stvb now,tvbnow,bttvb5 F) N. O7 w8 o) ^( {
自食其果公仔箱論壇4 o& X2 X( ~& d+ E: n
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
% }4 h- Q5 S% U# W, L2 j4 f; `, d公仔箱論壇係呀,自食其果,好有教育意義架.....
( L8 K" ^9 r9 ?9 F& q  U/ `9 vwww1.tvboxnow.com
* E5 C8 M- }7 ltvb now,tvbnow,bttvb
+ O- }7 G& {: Y: j4 D! ]
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....0 o; t1 D  q/ }- }" Y- o
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' M1 Q! |# [; A7 }0 J8 |  ]
養不教,父之過。慈母多敗兒
  y3 o  Q; t2 D5 w  W8 k
養不教,父之過。慈母多敗兒
- z/ U- d) {" H8 x/ U- xwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
3 j( d' B: c$ z' l. N
4 v& m" X1 d( `$ E8 e
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....$ f; A1 ~4 ~" I& s, e
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
6 k% z- o' q+ w  p  Ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 ~& }: h. e, n& \  X
( R+ Z1 Q- \* S( I
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
* S5 ]+ ~7 I: [( `. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以
6 d7 y/ r% ]: F) p" B) y6 v; f公仔箱論壇www1.tvboxnow.com. |+ q% J0 K8 }1 I9 b
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
* @1 d( H2 T3 x% W: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會www1.tvboxnow.com" L( R, f9 N# W' b. e5 d
! e9 h% H- P6 N4 ^
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會tvb now,tvbnow,bttvb2 {$ K/ M2 G9 ]; ]
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇2 O' [  V* B! t8 a* L
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
% l: y* j0 A' s: |# Z7 p' E8 j4 Ftvb now,tvbnow,bttvb
7 Y1 [( ~( v' U1 f; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [2 D0 I+ N0 k, o; _0 @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
/ B/ O6 l: b$ o. Y7 e# cwww1.tvboxnow.com: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `www1.tvboxnow.com9 I" I. r/ V! O+ E
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
: V) g' R/ P+ c& L2 p1 twww1.tvboxnow.com成為情侶www1.tvboxnow.com; W9 R2 G7 Y& Y2 `  E4 u; Q+ `

, z" j. f  t4 r8 V2 Q: `  }幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
2 q4 ]$ o2 {8 f( h4 U3 bwww1.tvboxnow.com
* V* u3 Z3 ]) J* h
www1.tvboxnow.com1 \0 u$ {2 \7 `
& c, z/ A* \3 G, s杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...tvb now,tvbnow,bttvb0 T- @" d" W. \% n; }
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
) `4 F+ h" d! Y+ [$ R' y/ ?( O: {www1.tvboxnow.com
, F9 |& p2 N0 d- D" L咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
- `0 l9 n/ O# q+ w" f* r8 O/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ _: h  n: z4 I3 ], ~
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?