返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生.. www1.tvboxnow.com3 B# S, C* O' A5 W$ p
你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"
) ]+ ~5 ]3 G$ O, l* ~. {1 J+ q) m
0 d; A" f+ @- }0 o- o3 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。"
+ C! r5 N% Q) u$ O0 W! K3 E; [. W8 l公仔箱論壇
* K" c0 e4 d3 w+ H6 ~) [& s公仔箱論壇好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??
; O* a( n, Q" B) y3 r+ p9 H公仔箱論壇7 Q, ^$ x& I& ^9 ]  L" I5 [
佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............
, U& z9 {+ S3 _- i% i' r; E! \9 ?公仔箱論壇2936912: u/ v5 T" o1 T4 o7 `
leekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
www1.tvboxnow.com8 @1 w" I% N( d
tvb now,tvbnow,bttvb" [& |' a' d) _2 D
lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
tvb now,tvbnow,bttvb/ X1 N* c: d4 K& t/ O* Q; m1 g7 j1 ^
2939643www1.tvboxnow.com2 H0 G, }! a  r. W
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
6 T8 p9 j1 M. y公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
( o7 L2 u- }5 M) M5 }

n, B6 D% k, b5 N; _' d$ t- vwww1.tvboxnow.com佢真係唔似32歲呀
$ _1 o1 S& @- ~7 H. d0 `係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
+ d7 [+ ?: D1 Z2 j. d; U2940637
" u, ^+ i) H, s0 Xwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
% |8 j9 o1 K% t7 o5 E/ a, Y8 k
公仔箱論壇2 h+ ?; P# H. v8 b
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
( e9 u2 @! |1 l; u我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。tvb now,tvbnow,bttvb" E4 v7 @8 q5 b
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
" Y  y6 t. N. s" htvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com3 Q; l; C" [& X0 S. p  t1 k$ X: t
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼
: k; `6 H/ ^& Mwww1.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
8 H% p/ P# z; ~& t3 ~

L( o9 t% u) R; q; owww1.tvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
+ z$ Q) E* n  z( `) Z9 c/ t% f) K歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; w" ~! Q  T$ C1 J8 D& ]/ d但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....公仔箱論壇" ]  r4 o) F2 A3 k: Y
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
$ r9 j4 ?7 L, \$ g. G
9 a+ Y0 z- c: o& A" x) @# t聽緊電視喇