返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
1 [1 \, a4 X4 {7 _$ {' N  mtvb now,tvbnow,bttvb2954357
) @/ Z' t: \, Xtvb now,tvbnow,bttvb朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% P( Z& N% j5 c: N
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇* a0 ~0 S6 U8 M/ m
3 ~: v: r9 k; m5 c& _
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
, ]4 Q* V+ U* c8 B( P. v) YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( W# {8 y' [6 v
公仔箱論壇7 G' N! T0 g3 @* b1 l, F
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
公仔箱論壇" @0 }$ T5 J6 ^& y) Z4 P- V
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?) x, }1 w% r1 ^! Y/ N+ i$ z* t
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
3 D: [4 I* q$ }+ x( o7 H/ {tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. N% n+ M/ v1 }  ^6 c: d2 B( M8 S
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
tvb now,tvbnow,bttvb+ \6 V7 Q- f6 ^- @0 A, J) E5 u
2954355' Q( Y: h! h+ k' |1 l6 S
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
, c+ ]: b2 q; r+ ~4 Z7 }7 Ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( C4 Z7 z( s: j
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
tvb now,tvbnow,bttvb) a* b( f+ B6 C, w# {9 s

5 g6 h  W0 \( w4 |/ B. v8 O  W2 l6 C" }( p公仔箱論壇佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
6 G) S3 K& _8 }' Wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
# Z" `; N5 t$ v公仔箱論壇
+ f& @$ }3 a; w! G/ b0 ^$ l, HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& Q: v# O; a3 {咁正!
$ b6 r* r) H' b. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 C  L) G1 }7 E6 Y! H$ K1 N0 t% [tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
# x- `4 R/ \8 B1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
8 I7 ], w6 y: o! v' d! Htvb now,tvbnow,bttvb上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
+ i8 C; p6 D9 b1 bwww1.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
' J+ z- ~4 {$ P9 s* I, x& C! r/ Emnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @. e5 K- D+ K! I- c5 v, @9 |) u$ T
www1.tvboxnow.com3 u: J' \, j0 D' A
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
www1.tvboxnow.com, ~( C. a, U5 z; {( ^

2 w& ~3 E6 r( `1 S+ A! Ltvb now,tvbnow,bttvb2955088
- O: \( [, y  M  itvb now,tvbnow,bttvb咁正! www1.tvboxnow.com& c; C; F% w! [! b6 z+ p; s
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
5 `2 n( t( n9 X  o7 M; m" Kleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
4 w& q! g) l4 Z% c: _: Y  Dwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com! u. N7 _, g7 F6 [3 q
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
- M# U) C  D3 S- ?/ X; qtvb now,tvbnow,bttvb
) _1 `2 F! W6 J4 T& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
# P# l" d  S0 b0 `3 `9 [公仔箱論壇同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

Q, K; J: L0 T; x
' h+ d8 q. C; R0 L. `
6 [4 M$ Z3 ^) R. P9 Ytvb now,tvbnow,bttvb
: c" v5 b" r( M# ~, jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
# Y) ]% e4 L4 B8 l, [1 U' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: v! j( F3 X2 T& f
www1.tvboxnow.com: \% l+ o# o: W7 ^- @
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
3 C: M% c- h% F/ ~- ?www1.tvboxnow.com1 U4 u% V% O* P1 C
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

* L: C# N: q( J+ B7 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ _, E* B0 i! E" z' i+ U1 f; J( C
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www1.tvboxnow.com9 h% a: O+ J# M. s% ]0 A1 U7 d

3 \9 |' j2 M0 r# w8 Y& w9 E* o- I另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
/ s# J+ I* f% q6 h: ktycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
( s9 C& ?& Q6 G4 Y- t8 I
! H; f( e4 A9 J
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。