返回列表 回復 發帖
咁多忘年戀
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
% H- p& l( w  c: J2 v& Jtvb now,tvbnow,bttvb2954357
. |/ ]$ j& B8 y- _+ B( H朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........www1.tvboxnow.com  P7 s4 {: j( r9 R# x( y/ c0 Q, \
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
0 ^- U7 c0 h* @www1.tvboxnow.com# `9 {+ a+ k* k; h7 W0 r6 ~$ X
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
& g) t% h$ z7 \# I7 q4 m3 ESicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
) Z( i0 w& m8 d5 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 L# d) Z: M5 t; E/ n7 ]公仔箱論壇咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
, G4 F. f9 R8 S+ b$ X公仔箱論壇唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G) r6 p2 |9 f6 V" u9 O% [9 L
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
' _6 l( N0 e+ @/ z* J. ?! qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a7 o& r+ X0 E0 n  Y
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
公仔箱論壇# G4 w/ A7 _& u4 o9 O. t
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先. \* I2 g; b: V* D% K: j
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
www1.tvboxnow.com8 K7 V0 \  Z: \' f! k) y

) B3 ^* [8 {3 _' r* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
tvb now,tvbnow,bttvb- w! D0 L* t& |, Z1 y$ n8 v' S- W

' x* s+ l7 u9 u3 }/ }0 @2955088
7 x! H! {& _+ b  n咁正! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S* g% K5 w1 R% ?1 @
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
) ^! z/ X: G- }  v' D$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
; M: R: F4 c" J; L* U2 |( |tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; s) E$ m7 l0 c; R
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
2955786TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d* Y8 h, V! O) M* ~/ O: P
7 O# W1 p' b1 u. u9 u. s! W
2955787TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 L4 l9 Y5 N: X* l. R8 _  H

( S1 _$ j" ^' t# ctvb now,tvbnow,bttvb粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。
9 }' \9 k8 y8 I+ K& |leekwoklam 發表於 2014-10-9 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ e& N- g5 M# }( I, W6 T" V3 s% u
www1.tvboxnow.com( ]; U; G1 `8 J. [. |
梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎
/ x9 b- s5 o* Z, s* J0 @! h7 }www1.tvboxnow.com子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。
1 {* }- O8 Z( ]  nwww1.tvboxnow.com遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...tvb now,tvbnow,bttvb1 I) q7 U- m6 {  I
leekwoklam 發表於 2014-10-10 03:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ A, h. {- ]" y& V+ X, U; H

9 P* X( Q/ L1 ?7 O# g" j' R8 U3 H$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..公仔箱論壇' h+ A) s& [) ~  B8 j: ^
講番呢套劇.. 我只係睇咗一集.. 但睇你地啲comments.. 好似播咗成星期, 劇情都入唔到題咁喎... 一味感情線.. 係咪懲教署做野勁悶, 所以啲人成個腦都只係女人同男人呀??.. 聽你講.. 仲會有張繼聰呢pair, 未睇已經想嘔呀.. 點算??
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗...
  M; q1 W' i( i& n& LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' p, q' [8 N+ d( ^+ C8 w. |tvb now,tvbnow,bttvb講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我覺得好奇怪.. 乜啲監獄嘅休閒活動地方無cctv架咩??? 點解奀仔比人引誘take drug會查唔到咁奇怪架??
2959588. M  }% C, I1 C4 l
最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g/ A+ F( l: ?0 A& q8 ~
leekwoklam 發表於 2014-10-14 05:42 PM
8 Z% C/ g9 L/ C. g7 v公仔箱論壇# p7 A6 x% W+ J4 d9 O1 K/ D# g9 B
佢呢幅相好得人驚.. 好似塊面就快裂開咁
www1.tvboxnow.com) T/ {& F# @$ e% c9 B  W' x3 w
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
9 Q0 ^, ?- z( a5 h( J5 Cmnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
公仔箱論壇7 d9 N" B! J+ y9 g. R

4 j! j5 `% M, Q- O9 Z# X( ~tvb now,tvbnow,bttvb最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚
0 a( t- A% j0 v# S公仔箱論壇
" O, |6 y4 A0 i2 z* k: W公仔箱論壇呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 B' u9 c1 K: O! @, ^4 p
男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,2 C# c6 Y: d- z/ q4 R0 W! P
朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...
9 d: T$ u$ g& iwww1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
7 U, a2 ?1 u- |1 D2 W$ Ktvb now,tvbnow,bttvb
) u+ C+ K/ b2 O8 Ftvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
* ?9 l. Q3 c0 w: ^" w& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 y8 A, M' D6 H0 u. g3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。
0 s; ~/ Q2 b' p" i公仔箱論壇德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。" ?( C+ |  y3 [$ `: Z
leekwoklam 發表於 2014-10-18 04:31 PM
  \! m2 x# s7 K; h7 [, Q( n4 A% {8 v, Ftvb now,tvbnow,bttvb/ M! k# U. y+ |+ L4 W4 e* l5 W
我咪話佢個樣江湖味重囉.. 同朱千雪邊度襯呀!