返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
  Y% ^9 X/ n9 J. W1 xtvb now,tvbnow,bttvb有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。tvb now,tvbnow,bttvb+ B6 c. W- ], I: C3 u+ n$ x
1 O9 J4 b8 l' U) @( Y6 g* jleekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 p5 e* J- A( p+ J

& V& R$ N$ k9 b! z, twww1.tvboxnow.com就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展tvb now,tvbnow,bttvb% C0 Q) w) T9 }3 C( `4 q% V( Z
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
. d! W' M( Z3 K

: p% e4 c  d$ }; l* c# C( ~tvb now,tvbnow,bttvb咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
' B" I& k* t4 E' n# G+ v" G% g公仔箱論壇WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
3 M2 l; t* j1 |/ q7 M  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& _9 Z+ `" \6 N- s( U% W& t$ h
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
2 G1 }1 V& U! E公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% i. W  t& H: H6 N8 e
KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...
* P3 d, D3 ~+ A3 {www1.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
" k( |! g% U( z. \! q/ n$ l公仔箱論壇( v  g6 k) S# }3 t3 C
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
- p' Y9 p# D- P6 v; y/ s+ b; Q2 Owww1.tvboxnow.com2964564TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; O9 P, a5 k3 ?2 D
吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
/ W! ^' ^$ t1 l2 qleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
# c6 ?$ r" g8 A" d) e' I% j

* W! Y4 Z) R- |# h8 m8 Etvb now,tvbnow,bttvb佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
" c7 h% X  D9 e2 H+ n; hwww1.tvboxnow.com2964565$ U1 n  e+ @  R# g+ u$ _
嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
/ }' P# s' h7 H" M1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
. ]5 \4 ~$ W0 H* L3 @) |
! b3 i9 V  \1 V7 T. E唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
本帖最後由 大文細佬 於 2014-10-22 12:53 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb5 j* U0 L3 ~7 h& Q( M4 b! b

. e# g4 k! N& C, f+ ]5 Etvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇3 S& N' H+ \% n: c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ?: V+ P9 K6 y; l/ {6 Y
LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。$ T# w/ \  m& }5 h4 j4 V

5 V' K/ A0 J( x; M5 Z* q) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...www1.tvboxnow.com" Z) \& \9 |% }# a0 ]) V" _" P" ~
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
8 x" W( V. P+ z% I9 y1 B# V
6 K2 ~3 \' p2 h
祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb$ u; b% f: X" I$ ^  V$ J1 b
公仔箱論壇" Z: ~: I. X* @; h* G1 R
睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...
% p& j0 s- e: }7 }3 Ytvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
www1.tvboxnow.com1 \4 V' a& O1 G9 p9 P: S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 n: }; J, }, j* q" [& v
第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
- [7 s- c$ L# J9 T, i

1 }( d% C" i; d3 N% U/ U0 M( I其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。
) X4 i9 Y0 o0 E5 r- ~" u6 D, PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2965215tvb now,tvbnow,bttvb. g3 h( q, O7 t% r
9 ^9 x$ H. M+ v  E公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
& o' T' ~7 K) J' G% k

) U* Z, q% S0 q你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
tvb now,tvbnow,bttvb7 N$ K# X& \3 L' {- Q2 E9 p
2965997www1.tvboxnow.com5 f3 Q! k$ D- j4 N5 c4 G+ g
張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  U( P/ j% y  c/ Q5 }
不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
6 @9 Y' ~3 G8 Hwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
公仔箱論壇' o+ a' ^: ^6 E' H

9 N- W! d# g% q1 `, Q4 R, f/ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度...
9 f8 G9 E" E; B1 i" Y0 q0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L( K6 \: {7 O, E7 S" Y4 A
介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇...
& C8 C6 P1 S& a3 U# K. u1 b/ C# U" e; I5 o& q. Z
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  4 v$ N/ n7 b, y! P9 H( r5 O. S
《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色
3 l4 e! u1 k* B# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《食為奴》裡的八王爺 ...www1.tvboxnow.com$ R- v+ ^" ^+ }5 F3 t6 D; x
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
www1.tvboxnow.com- L  ^( [8 p( Z8 g4 K: t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, y' q) H8 w, Z
你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
' }( G/ `* C' K% s5 s; _公仔箱論壇
: d* x6 X. I+ Y; H" W" Q! ywww1.tvboxnow.com繼聰Over咗呀?# c  T" F5 k4 ?
我仲以為女仕會幾欣賞添?
- h, E% S  s( t6 @tvb now,tvbnow,bttvb論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。
& G7 w4 z$ J5 a# ]公仔箱論壇www1.tvboxnow.com7 M0 U  l. b! ?/ _
2967627* ?8 e. x1 q# l; g) V
leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
1 W1 J" Q4 T! V; Y2 q, itvb now,tvbnow,bttvb1 p, i; F4 D4 c& R% z
我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,公仔箱論壇/ E8 a, {6 q, J4 f' x$ q7 C, C
星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,公仔箱論壇3 q/ P! t" c3 Y& _9 j
仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,www1.tvboxnow.com2 q7 m8 V2 W, o: u1 H" \
谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
, v, v; _3 ^! }; V* Y3 V- o公仔箱論壇連請了洪金寶也想 ...
/ T+ _0 g% V& P# }tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
0 G. R6 t" E" w; r- W6 jwww1.tvboxnow.com
% h% f/ E3 h4 E0 m+ f萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚