返回列表 回復 發帖
  ?) x/ ?* D& e5 A  g- a" Nwww1.tvboxnow.com  C6 J6 e0 o  y* z0 Q, _# y
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!公仔箱論壇6 e/ _0 v5 ^# N7 i( ^
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 C" @3 \9 ^4 C1 f1 k' ^

% E) @) O6 y/ ^, _/ @  p話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?公仔箱論壇, M! z* q7 \6 S  }0 j2 q
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb) P' N3 o# l* O; ?# N0 f' e) M
公仔箱論壇+ ^! x) o8 U# p2 T. l) F8 e
  P6 j2 w1 h* i: h2 M
5 \" D9 a& X0 o4 llamlam賣廣告
8 G; e& Z, i' N: D8 _0 O; N1 qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
公仔箱論壇# R5 l- ^, v( ^: }7 O7 O% i/ j+ l

0 e1 n! L0 s1 P" o6 B公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
* h5 X6 T; l/ g' ?0 m2 B# f公仔箱論壇細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
# G; n, |) a) u+ }: ^公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x2 h( [! h+ Y# {! R2 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
7 Q7 n* ^) f+ z$ O# o5 l
- u2 y, j8 @+ [. a1 }& @. q5 k+ x; T2979866TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _5 A- k3 o( l- k
2979865公仔箱論壇. w* J/ }1 b4 M# U+ ~# @5 ~! O
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
1 o6 k! ~1 Y0 m2 k/ I8 j$ b公仔箱論壇( {9 |  A5 o( b* G
297986229798632979864$ _" Y' E9 x& i, x+ p5 o8 }$ H
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...tvb now,tvbnow,bttvb; j" [" g, M, ^+ A) K- p7 L
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 l% S% G% ~* O$ [) j

) c- c' C' L- J9 o7 i! U我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
9 i! i) r$ h+ L- I3 n29798827 `( m0 U8 d$ t' u. A5 i8 j' U
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。; }+ X# i( i0 z: y% I7 g
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?tvb now,tvbnow,bttvb* j8 c( X" R: i6 o$ p& R
www1.tvboxnow.com1 C3 O7 w: O! R6 ?! z
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb. ~3 K& }( K: ~9 z6 {* k, B7 |  _
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
& ]) t% A: |1 i: L- P

, K, w  T2 H, S6 C1 A, _www1.tvboxnow.com我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
( E7 u9 G) P- s  c8 w1 Swww1.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
: J! E1 ?# H0 J0 @) n我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
) ?7 A: a/ O. ?( d/ N9 C! w2 ^tvb now,tvbnow,bttvb
...
% |0 @$ w) O1 Y, q& btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
; h) W0 o9 P3 e8 p2 r/ N  ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 0 ^, _& J. n; ?9 g( r
; V& d+ c3 t/ {. h
7 Z6 h2 q4 z: n: {% h) ~
+ v) N/ W# Y& k3 ?3 Lwww1.tvboxnow.com我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
& r% F- H: ^2 x! N1 n" ]www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ y1 [: ]. N+ r% x$ x
公仔箱論壇; Y0 \1 L; a: V
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。www1.tvboxnow.com7 y9 H5 k3 G7 @0 T) S4 K8 [

! F$ B/ I& @' d  c+ m公仔箱論壇
! B9 F; x7 W! }- ~- B5 [如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
. f) s9 \# M4 s7 `4 I1 s; Kmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 s8 Q% g0 R) F! }; M% f

+ v) I+ Q, g. w7 Lwww1.tvboxnow.com係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
2 D! [) \$ E) j2 C- f. U6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 O( z  i; a" e$ }
www1.tvboxnow.com7 ]' z8 d. S! X% l5 {
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
2 k3 H5 }( B8 `* atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 C$ G. ^! s' v# g3 e/ O
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
4 l6 u  A" ~( X7 S大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
: V! [# Y# ]# V- W+ w9 L  D2 n1 q* ]tvb now,tvbnow,bttvb
& D/ U. {% Y# d" C/ f, ?. f2 |: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
/ b7 T5 L5 o: l8 U公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。tvb now,tvbnow,bttvb/ ~6 n( b( Y1 R7 j/ r

, Q7 Q3 t( _6 X5 A9 l公仔箱論壇另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
- E) G* j* K5 m: r% u
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
+ O1 D' o% z9 e* N5 K  U; W公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
' [2 ?: V5 _4 R" D公仔箱論壇/ a2 R3 F7 b) c2 d
咁得意我都想試下呀
公仔箱論壇- r) R# s* z" h+ l- L* ^- u

C- F8 h) U* y  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
5 |# H( N3 Y( K; o9 F+ q' I咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
! i$ h" e5 `9 r$ L" Qwww1.tvboxnow.com
0 j6 ]4 `% c: }. L0 U( r6 J- o) _3 Ptvb now,tvbnow,bttvb另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb" k) F, ^. Y" M8 M
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
1 s4 f, \; v. s) Q. S4 B公仔箱論壇
; d+ ]% ?8 u0 i0 `' m5 e公仔箱論壇祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
) P# p; T9 f, i9 k) Gwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb$ Z; n- r: s( K% B* K
咁得意我都想試下呀www1.tvboxnow.com9 k( q' r! j# Z
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
www1.tvboxnow.com& H$ y" Z2 _# }
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K( B7 |& f' F% S1 a9 A- c+ Y
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

% t! I7 T3 V6 ~公仔箱論壇
7 P( Z8 N% ?! ctvb now,tvbnow,bttvb
www1.tvboxnow.com7 N4 F! l  ], U# f# ^) G9 R+ Y' {9 i
自己玩拔罐好危險架喎。
, U/ w: P: r. Z0 c" aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
' e  x8 P+ ?) h' F/ F公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
: Z; e- R- j" c# Q舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷" r+ p* [5 a" X8 f$ ?, ]2 p8 b. {6 k
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
6 q6 P: l' @7 `
/ G. z, B1 x+ w( h! @# S係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
4 v; h$ B- f+ J- \$ ?0 o4 s3 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 m. J! X' ?! B: D6 awww1.tvboxnow.com係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w: J. G' g! Y/ S
2980492' Z6 [7 g% \, {) X' P

( C, |+ {3 S$ g1 ywww1.tvboxnow.com喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...www1.tvboxnow.com2 G  l) f6 z! c5 H9 ]; Y
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
" j9 N; i2 K( E) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
* [& H  x- ^" V4 L) Q/ T6 P8 N% o- E: ]tvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細