返回列表 回復 發帖
% E$ v! N8 n2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我又恭喜「藍男」呢一pair。www1.tvboxnow.com, R! q# V& N, J% o4 {! ~
我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?www1.tvboxnow.com+ Y) K) H; s, M7 G2 o) {
www1.tvboxnow.com9 d' Z2 ^2 C% x( v' m
  f- g5 \/ Z2 Y7 B  T7 pwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
" y  R% N; v8 j" X+ E8 utvb now,tvbnow,bttvb( o, l1 n& _* s( m1 i5 u5 c
亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
& T5 m5 O- e' `5 U* g" e當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
* c6 _; t4 u6 ^/ H7 u: b
- Z3 n  n7 l; Y- k: |) ^9 Zwww1.tvboxnow.com細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~( z* W' }0 q1 M

9 U2 X. Y/ V( g, K8 E1 x2 L( H公仔箱論壇2987841 ...
8 `  L% S2 u2 k# J8 z+ L6 M" s7 q% _+ V. [公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
# V! H  O- y. Btvb now,tvbnow,bttvb
9 T+ L( ?9 S+ Y( |) Itvb now,tvbnow,bttvb嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
* g: Q3 L4 ]; F2 k- T公仔箱論壇2988372
( n' S6 }; w7 r+ \www1.tvboxnow.com係露芙啊。* N- W. c0 A. m! {
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。
4 b& @$ I' C4 M5 L# ^( k( E" _佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ]% F7 H/ K1 m0 M4 H+ K

4 N6 O8 N& H3 h7 N; q公仔箱論壇唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...
+ X, I5 d# F3 k. {$ H5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
2 R( O& J7 j* [: i2 ?; D( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 t% m# r; k5 Z+ H% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
' t) m3 r& d0 A; W
& `8 k3 T' b; h1 Z# e- g公仔箱論壇 呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
. |0 v5 u) P# N& Q' j) C+ f如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
" V- b. [5 |8 M( ]3 y2 _公仔箱論壇
( i4 F: ?: o, dLamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...
; \5 Y3 ]) j* r( o7 L& j睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
7 Z$ y, n  H) E9 `金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
" |% ~7 d0 V# g, w: a& Ttvb now,tvbnow,bttvb( ^2 }! I. S5 ?
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
1 o9 {. e# Q' W) w5 h1 Ttvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( f. s6 {- c! m  c/ P* s1 c' i
哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........
: w9 f3 E- q0 F2 J/ ]www1.tvboxnow.com: S$ l- y: ]) L2 V
講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...
- Z) Q$ v+ k0 S( m& ?% Zleekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N) c) o- R' W0 m
2 `: g4 K) T2 G) z% u, L
lamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀...
' a; Y) |2 C! N1 B公仔箱論壇3 |& P8 b5 o2 v
老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集