返回列表 回復 發帖
) ]6 s! J* W5 w; m, E/ G6 |6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 D/ J% z$ w( }2 I
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。
( n( T4 ^# J; Z1 X" e公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
. O: o4 u$ c% T4 X( B% r6 g* ltvb now,tvbnow,bttvb6 Y! [5 }) `9 P3 j- U
牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........www1.tvboxnow.com) [, [: O* F" G+ s7 {
www1.tvboxnow.com, M2 l; H$ J* L$ v) e2 w. L1 _
. n% x0 @8 u* u$ ~. g
8 V- h" E+ T5 `, i3 p, e# [公仔箱論壇2979279
6 N$ Q$ _# s7 q5 D2 t5 ~. ?, J/ @www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ]# Q! E4 y: X) ^2 Y9 t7 q" Q

3 J" e0 i) \2 ltvb now,tvbnow,bttvblamlam賣廣告
公仔箱論壇6 \# `' I. w: _# \- }
公仔箱論壇( ~# L* |" I, c3 j$ D! P9 z
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,
* W4 j5 o: e/ Z% W1 n只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
& D2 s0 z% J2 \, P) ?5 Y7 `5 rwww1.tvboxnow.com一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,
' Y. \1 y& C$ p, w( h, i諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,
! q3 t6 s4 K. I: q: E3 M1 ^tvb now,tvbnow,bttvb ...# [. r* \/ ]" i
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
* [, m6 M% s# C. r4 I0 {% F/ atvb now,tvbnow,bttvb
. r5 j: X9 W* g0 V  G9 J( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
; o( C# x% N3 y- L
( T$ ^! M4 E  [" ~. @/ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979866
& t7 U0 g1 i) J! S0 d) y! jwww1.tvboxnow.com2979865公仔箱論壇; m3 U: R9 `! j9 R9 B. W, A/ D% n+ F5 j
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
1 ]5 @3 N" j) a4 l
2 V; Z! s6 `4 w/ r  Q6 n+ L  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。297986229798632979864
6 E) ?: ?- m  i( F0 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...tvb now,tvbnow,bttvb* v, y( y, H  V
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
1 g& v+ ]- f( n
1 Y) M! l; N8 K+ f- J+ S我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
, R; l0 `1 J. R% E! \www1.tvboxnow.com2979882
1 s/ f$ R+ v( R4 ?哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。公仔箱論壇; b) l9 t4 u6 J* ]1 ~& ]4 f
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
5 P1 r6 G$ c9 `5 `* [$ Ptvb now,tvbnow,bttvb! r6 M/ ?& i& D2 e+ k
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...www1.tvboxnow.com+ N3 Z0 J; ?$ ~) x3 ?3 `# t
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 ?8 ]& \5 j9 |  ]

6 T1 C$ P* `: e) H: G' D我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
4 V" `8 e! v3 l7 |tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐www1.tvboxnow.com/ m3 [$ R& z2 ]7 K. ^
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
4 \% s4 O" C  R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E+ j; t0 Z$ E" B4 Q* t1 Z4 d+ x
咁得意我都想試下呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) x% i6 K# a& ~% {! S, D: C. \

) r( A* u' C: j! Q7 v4 O係呀?
4 V6 ?2 s5 I; m# H咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。- l% {5 T. C  ]- I% L$ D$ Z& f
" `' h9 _; _: Z7 H0 S
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...7 B4 W( C$ c- N8 T# G( G. u; J/ x
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
9 q4 ]+ l0 I1 y; `' vtvb now,tvbnow,bttvb
$ W' p0 f, g, B+ H6 ]' H$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
www1.tvboxnow.com! S3 Y; p. d/ a9 v# k/ v  j1 T
自己玩拔罐好危險架喎。
+ T; S) r( l# j( `4 ]9 k/ }/ Twww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
/ x" D2 y# g5 ptvb now,tvbnow,bttvb8 l6 r/ R; s: [
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... www1.tvboxnow.com) y; \1 }6 @1 @& S7 i! K. F' a. N/ S
tvb now,tvbnow,bttvb5 m7 y8 J1 W, M' @) |8 A! M
www1.tvboxnow.com6 b2 I3 @. j! W" L, L& E; d' c' j3 ^
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
6 L$ Y: T) N# v* D/ z2 X. r, t& p% D
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。tvb now,tvbnow,bttvb4 G, F& B9 T# c" P* M' x3 P1 ~
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
0 Q+ T5 v# O' n- R+ ~% y) n0 |1 o+ Emnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
. Z9 ]- m( g, ]

% r' ]9 f. K; e1 m你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
  Q, O9 q, m' F
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。tvb now,tvbnow,bttvb6 N  t; v, X1 O; x( i2 b
佢就寫紙俾你 www1.tvboxnow.com6 H- f7 k/ [& b) c1 ?& W7 t
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
' e- ]. |6 v$ M% |mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
% z- }' A7 V. f3 D+ k5 J9 m
tvb now,tvbnow,bttvb( e6 k! s; |( M  t/ a
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
3 T1 r! X* a+ U# h( H( Q8 |* u8 N$ K
拔心口?
5 \% A* f3 u0 D. Ltvb now,tvbnow,bttvb噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
* a- m& f; G+ e# x
: c; \2 g4 S; O. A' G5 ~/ V1 ktvb now,tvbnow,bttvb
$ G0 {2 Z( b6 Y' C0 N4 f" \0 I+ X# i
& O1 c2 @. k) \, e尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。% U) K( T% K9 l6 c. N
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# Y( f$ X, L' P
! u% F* Q+ G  B8 O
心口當然唔會某地方喇... tvb now,tvbnow,bttvb: x' w2 d$ c+ _  ?8 }  {" f% D

7 l" Q( S$ e% q1 I2 u0 U公仔箱論壇bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
www1.tvboxnow.com& U4 z6 m/ ]3 o  X2 n4 D9 @
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.tvb now,tvbnow,bttvb2 H( E+ G6 R0 X2 H
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...tvb now,tvbnow,bttvb: z% w% y  o7 E# B1 K
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
www1.tvboxnow.com+ Z  \: h7 U  t
tvb now,tvbnow,bttvb: I6 o( o3 M  p% v: q# @0 U
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
# m0 Y: Z) a0 e* J* s, j  Z: U公仔箱論壇) w- g/ i, J- g  J$ x# q5 O
2983743TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d4 x) a1 u5 X& B( [
細佬,我揾到你條頸巾啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 n/ t3 t3 M8 y) H. f8 M# F
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。
' v, Q4 G( K0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港有冇得買呢?公仔箱論壇" Y' f7 V* {8 R. h  |8 b

2 M4 W# w3 N9 y+ K+ n7 Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
; W6 o) H" h& mwww1.tvboxnow.com% _" H# Z9 O" [, }/ v4 @
好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人公仔箱論壇+ l2 I  L( e" b- V* \# l5 Z
1 [+ M9 b9 i' a' M/ \1 k" Bwww1.tvboxnow.com馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。www1.tvboxnow.com2 }; {- l; ~9 {# t/ L' ^: Y5 c

9 W5 S1 D: P: Z1 K5 U* q$ W! c公仔箱論壇2983719公仔箱論壇/ I" ~* i& x7 g) J
2983720 ...tvb now,tvbnow,bttvb8 p; e0 g/ i& K& D  q1 }+ Z# m
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
公仔箱論壇9 i5 B- _% G& a
tvb now,tvbnow,bttvb- ^$ r7 o' L6 E* V. ?
咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶tvb now,tvbnow,bttvb. Y3 V( Y* w+ _& x% }/ [* @
& s- p$ S! c$ W9 j# mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
" i1 G# s$ s0 A5 @( l: Owww1.tvboxnow.com雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...www1.tvboxnow.com1 q$ z4 E# u5 \9 V
leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
% F$ d8 v  W! Uwww1.tvboxnow.com) M) h6 |( L+ z
lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位