返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。  W) q: G* p7 V

/ l) y7 t3 u4 J8 u# W0 _/ J2 F) B) K8 itvb now,tvbnow,bttvb2979852
' m$ Y9 R# h8 }) [leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
6 b2 L. M5 a0 `7 ]4 S- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u3 j  b. F- N% [) P( q$ K* b
唔似地球人...
8 d; t0 T5 i* z3 K8 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ^# W* k  R) o' p& n; B
唔似地球人...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: [% a# Q0 ?6 q  X  M8 N
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
/ p) c& G7 j& X* U" U# {! B0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係呢隻囉。
  W8 {# P# @/ M8 @* p% @$ a  iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( {, y, x$ A6 \) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! q% C5 Z/ l! G公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb) [+ f9 y2 B" Q4 N8 I# H% m
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% s/ A1 D3 w. O% ]* \7 Q7 q* o* ]即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 V* t) k1 |5 h" O- ?4 ]

1 G1 E1 y. \( @6 H* {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980500
2 \: J+ {* t1 h& Etvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
' o/ R* T: I3 }( p6 m; D) B% }我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。, |7 w6 V1 n( s  H. t/ w
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
% U1 L; b7 K" }. i/ _, Ltvb now,tvbnow,bttvb- {  N. `4 v% U+ \
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
; f0 ^0 B+ E; y  a0 a3 x% d" x" A8 iwww1.tvboxnow.com
2 s% t# U- W5 v$ z, h% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 M  j, |. `  M公仔箱論壇! G/ a. `+ G2 s+ x7 [0 R4 T9 \
6 [/ F2 I% p) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
5 M: s$ X8 Y% w6 ~, E! d4 }0 m% Q5 V" |6 X
係呢。公仔箱論壇$ Q/ W" }! B6 f, a; M" r
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

5 x$ Z+ ^4 A) {6 t1 V2 b公仔箱論壇; z0 P& q6 d4 ]7 Z
細佬同大家按圖索驥吖。www1.tvboxnow.com  r" Q8 M$ J$ @  v' a4 K
0 E" @- `' ~( l' D2 p
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

2 y" O, o0 n/ ^* ]' H4 @. L% M似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

( _0 Z- p& Q; J1 ^2 b- |9 ^6 gtvb now,tvbnow,bttvb蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
4 a& J7 L# f( g0 b因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
' k2 b, L. `8 n- Q; t+ Ntvb now,tvbnow,bttvb) V$ J+ v( V4 J" z* E. k: k7 @
( P0 b; ~# m) w" RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www1.tvboxnow.com# A; o4 u2 H/ C" e* Z- A: _: B
似新疆少數民族女仔
( V* ]& K/ t# j" M0 v8 {; `4 X

, F5 ]4 W, v: M- }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。公仔箱論壇/ T, S9 O  e& i) P9 s
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 R9 a  Z9 M  c" f2 p

2 f1 d( Z7 ]! \9 ^2 Ttvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M8 T; `0 D$ n# O
/ j2 K; t* |. z9 T1 T3 k* ~leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
www1.tvboxnow.com& a5 L3 O5 d; t, D8 O$ G. C- j

( ~. H6 M/ a% M/ J你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
6 W1 v0 k% q) l; H6 b. M- C似新疆少數民族女仔
, r3 Y: P! J& ~, s. B& R  l公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q9 y7 m) j  F' l8 N
www1.tvboxnow.com1 \- ~7 K1 Q  {1 A1 R
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
* `( h! o, X; P5 ?  R- m% hwww1.tvboxnow.com
7 s8 S3 q" p- ~' m, T% x9 Fwww1.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a5 ]( C* d; u" ]5 a4 _
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
+ l2 E) f1 ?6 J( Z係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 q: k  o% G- z9 B! l6 F: btvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
: G$ D2 g: }5 ~! w7 `7 M8 e# }mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
$ Q0 N% }# g$ A" T; B& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 C4 n' T3 l- V8 ?
因為佢地兩個對眼神似人
; \3 S3 I3 a+ V2 d2 f9 D, mwww1.tvboxnow.com
+ ^4 n% [* k. |. T5 e/ k公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人
6 g- Y9 V3 t3 W4 A+ Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
2 V  Y: C! q# t* R' }, L眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇  T$ d2 C0 z, Y7 G  h
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 www1.tvboxnow.com& ~: N; z, l' E7 R$ Z
公仔箱論壇& c6 h! q& H* H$ P* Y
$ w1 a4 m0 E/ b  w  P3 a3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d' I3 ~' ~2 g0 ]6 d8 t" e
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎www1.tvboxnow.com7 v, [8 `1 [3 |+ b
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m/ j6 J& C1 r
有啲真係「騎厘」到呢.....
6 A* l: ]( Z- m  b! Q" L, F& H3 _! xwww1.tvboxnow.com
; {2 P: ?1 Q: I2 O( {tvb now,tvbnow,bttvb今年個三位都唔知點形容。
$ O2 ~9 {3 W5 C7 J; U5 u# s寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
7 ?% m; S( _$ ftvb now,tvbnow,bttvb
' d. ]0 p2 B( g; P, v公仔箱論壇眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  s+ u0 [: X- h" w  r$ R: t. F
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
- W8 u  {/ \' p# NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
$ M+ E2 e! _' x. p5 i係呀,由第11集開始追都冇損失。