返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
3 X: C# q$ c1 @; P7 Bwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( e; c9 ?. z3 |$ n# C' }+ m; W
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
4 l' s/ x0 R1 v+ A0 t' P) m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% N4 n" \) B- F, G) d) bwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com5 E- ^( _5 p- b% d& x/ J9 \
真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇- b. r+ g. |0 n2 A1 w6 A9 B3 Q
2974113( v; ]! I; f$ o% o6 N. a9 |
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
$ \9 a# I2 c$ x5 Y, }7 {  ^tvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
. w3 T7 B# S6 I: T! r2 `: D
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。1 h6 k- l1 l4 N4 B% h9 n, ^
# q( _* B) e; D" i: E' p" ^( P/ yleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
www1.tvboxnow.com* z5 Z$ S1 d$ W# L0 l' k
6 D5 J7 X8 O# t5 {. q
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
( v6 g% R8 q1 p$ b  Bwww1.tvboxnow.com
7 j. f7 D) ~/ B" X* r
& O0 U& z$ A) P2 I2 p" _tvb now,tvbnow,bttvb1 p9 M! i' u. {
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??% _+ z- M7 w5 M* o
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
3 M4 ~( g! M4 m( R9 \
www1.tvboxnow.com! m6 z# |6 W( R

( x; p6 u0 T) R: Z2 M: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 Z) ?7 N+ E% M3 ^: c2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
( L7 ~$ X8 i7 D8 \: o7 r公仔箱論壇) q) [1 |/ [3 L0 [
: r  K3 o3 j5 r
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 www1.tvboxnow.com5 ^, ]& H1 o/ h0 v  E
公仔箱論壇! Q8 D5 D4 |" q- h  ^/ a+ f
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
; g: H  G+ d; A' s! o( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www1.tvboxnow.com( s7 b; N# R+ O3 d
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。9 y7 O) V1 a+ M* W& C, m
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
0 i7 w1 f& _* M1 v公仔箱論壇) D  @# N, d! U. x* x! C
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
5 v0 h9 O# @6 f# h' _# b# qtvb now,tvbnow,bttvb
& i5 M$ T1 e1 b! T公仔箱論壇公仔箱論壇9 N1 m2 ^* J9 g4 d- U6 y. h
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% _1 o' w% Y  `0 e8 U- z
: n% m$ a; c2 o/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
7 P: f- J: k" c0 X0 `
, o+ F2 e4 ?/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順.... |7 ?1 c5 Y  Y2 p
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...* T5 a* e, T' l1 f4 u: C5 o( P" o
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
/ X7 p# L9 B. R9 a8 @

! T4 f/ j4 [$ _- j) ~www1.tvboxnow.com2975628公仔箱論壇& t6 q% j* b; u' J

+ f  v9 a! s! c$ gwww1.tvboxnow.com因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。tvb now,tvbnow,bttvb3 N5 y* x, v$ `7 C+ T: X
2975671公仔箱論壇" ^4 K5 J9 C% \( C" R
0 A1 q$ m# ], v+ m! Vwww1.tvboxnow.com& Z4 b6 Z. `' Z4 h2 H" S
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
' E% s% L+ j' B8 b, q9 \公仔箱論壇
" j3 C% \, I1 B4 v我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb$ a0 T" [2 h8 ~' e6 C
29756460 \, q7 B5 _6 v) y1 \* o( V
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
. R( Z0 ^# k! S  h# Z4 b公仔箱論壇
8 L7 ^" M9 g5 |0 o+ |# M8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
0 Q* C: l! i2 @& p, e" O; P

# {4 Q' `+ [+ i7 w0 V1 h2 a髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?www1.tvboxnow.com7 B) H% C* U' s8 q5 q
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
/ O" x9 n8 Y' M' ^' {( ~www1.tvboxnow.com
: C  c6 m4 g5 G3 Y: D TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y* A' E: o& ~
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
5 c$ B- z! l: J! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

! ^. C- O: m5 b2 ~& l1 h公仔箱論壇公仔箱論壇. |+ _3 e9 v3 P) J( v
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
/ w; T* ^: s0 M7 C: Mwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
1 j$ C+ T( u2 o) n2 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
0 |" [) A# ]" c  V; J4 E1 Xtvb now,tvbnow,bttvb / I# l$ k  h7 L# z1 F; C" Y( m) v9 \

0 {  u* v9 T4 e; h! o1 B: G* H7 r! D公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,公仔箱論壇5 E* j+ R$ j9 o6 G7 u; U% k( p
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
! a$ x; F! _; K/ {: N; l; }& w2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
4 o# ]( B0 Z! ~$ x- R係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。www1.tvboxnow.com2 I) y6 K7 a- ]6 P

3 o$ u0 ~8 H: p# Q% i- i/ p( b6 ktvb now,tvbnow,bttvb
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J  c# b- A# `. j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~  ]5 p6 I/ A' S
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??tvb now,tvbnow,bttvb' g3 C% `+ w  _' S, ~% y
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
- r# {7 p# I* J. x
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
4 m, G2 h7 N8 z
& L9 l+ D0 k5 A( Dtvb now,tvbnow,bttvb
又有得睇李佳芯,開心。tvb now,tvbnow,bttvb- d6 m, x$ E6 J1 t- p$ U% [2 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @3 }) W# P! \0 }( J% R

c) w' f( h, K8 N7 d* t8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。