返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:tvb now,tvbnow,bttvb% e$ B( U* c6 x0 I, z; ^
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
2 \( F* m5 p/ O6 c3 N' L) V1 ?tvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...! H6 N2 \$ u# ?6 I
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈公仔箱論壇$ |- j0 M! ~$ L. P/ R
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
' Y* _, F$ S5 P: {! _# Z6 o係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清2 B1 U4 O" P. R5 V6 k
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
8 j5 y1 \0 O* l' b7 T& jwww1.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
6 Y- w; N$ R- d6 C0 S3 r; Z( VPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
公仔箱論壇; C7 M5 y6 I' q+ b
2 Q3 E: }% M) i: ]# W/ w
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。9 ~* c' x0 y( ^, }
7 H% b2 F7 s; E1 f1 G
www1.tvboxnow.com" |& l% l4 n9 W+ u: B
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
7 o* Q3 U7 o- F* J* dtvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢
6 m$ ^* `- N' q. Vlhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
' C$ _  P8 m; d$ F3 z8 v" ?
4 L/ a  k* r9 J$ g猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
2 |' C1 ?' d" W) ~( i3 {/ @/ Z- O3 H% @. o' Q- N% L: w( S+ I8 s
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
1 a; Q4 c4 O9 n7 I) R4 i公仔箱論壇www1.tvboxnow.com" H7 j# i- R# z2 {" U
1 n# t$ E: q8 Q, ?
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
' O3 b+ o1 D6 l! R& r" fwww1.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢
" ?$ Q( g5 P: ?  t  ?/ f4 Flhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o/ P  U! p. a
mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
* Q2 Y5 S- f, R5 P! Y6 n6 M9 f, F( }+ N9 h8 {* }; b9 A
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~