返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
9 a( u" i- i/ i) v猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
+ g. l5 U5 G$ R猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...www1.tvboxnow.com9 U. U5 t! C+ Z4 M# x9 w- ^
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈www1.tvboxnow.com  b" k" J! ^, j& _, B% D) Z5 C
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
$ ~" A3 \8 t/ @6 B! u7 e. A0 vwww1.tvboxnow.com係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
3 X- m2 w7 o' Q% D2 p9 b雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
8 ^, [7 w( A) a6 G2 `3 o9 K文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
* y  y% @! @5 o4 r5 Z9 N- FPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
9 h8 l$ D2 u6 v: v  {4 Y- L7 x4 Mtvb now,tvbnow,bttvb
& w1 ?7 \$ t& b1 d* d0 H, ?www1.tvboxnow.com多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。公仔箱論壇6 Z5 I8 t! p; r4 r0 m3 S/ S% R

' c6 a/ n7 A' ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T  `$ y  d" i9 m( ~* F7 D
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
2 G- d. e  q: f/ x& V% [公仔箱論壇文武兄幾時返黎呢% r) V; C% G1 [1 E8 H& q# Y& @! z
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
  @: U% R0 t5 ?& W- K  Iwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- D* p( B# p2 v0 [1 Q# ]% F
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
" M$ J/ h& g7 x5 j% N: |, g公仔箱論壇
+ R2 h/ ]- D: P2 }( ^$ _多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。www1.tvboxnow.com: f( b: C8 z) A# ~
tvb now,tvbnow,bttvb+ H1 h0 F9 r5 i2 J

5 y, n9 R, k' B- R4 v$ |www1.tvboxnow.comquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀3 L, p  u0 s" R/ D& d* C# K+ @
文武兄幾時返黎呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n4 r* ?/ ^) w
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
6 Z5 H$ L, X) C! V6 r- ~公仔箱論壇mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。www1.tvboxnow.com% X5 o$ D( x3 D8 d8 A  m

3 I0 O2 ]. A* e4 D0 ?公仔箱論壇是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~