返回列表 回復 發帖
原帖由 dk411 於 2008-6-6 08:22 PM 發表
神秘宝石1粒才+1点掉宝%,为什么会那么抢手 不明白中........
在掉寶率400%之前,打怪時會隨機增加掉寶率1或2點,當過了400%之後,打怪隨機增加掉寶率只會有1點,而掉寶率高會增加獲得貴重裝備的機會率(聽聞),所以會有人收神秘寶石,如果你打到,而你又不介意掉寶率,可以賣出賺寵物幣呀
原帖由 dk411 於 2008-6-6 09:37 PM 發表
那么喜糖吃了又会怎样?
會隨機增加經驗或是掉寶率1點:014:
原帖由 dk411 於 2008-6-6 10:19 PM 發表
被帮主骗了。吃了1粒+基本攻击48............:onion03:
haha,dk411你太unlucky la,下次食過啦:014:
dk411的確唔係太多錢,唔通佢做左太多壞事 ,所以打唔到好裝備

回復 #658 dk411 的帖子

我沒有騙你呀,只不過我講小左一點 ,你有8粒神秘寶石已經等於有成千萬啦,恭喜你呀
dk411 我唔識講野啦,重要叫我說幾句 ,不過既然你迫我,我就亂講幾句啦

歡迎大家加入兄弟幫寵物家族(dk411是例外) ,各位成員記得有什麼需要可以在這裡提出(dk411例外),我會盡能力幫忙大家的(dk411例外),也感謝大家加入兄弟幫寵物家族 (dk411例外)
嘩!!!dk411你留下我不懂解答的問題給我回答,真是感動萬分

善惡值保持0點,我也不知道為什麼 ,我要問問其他大人先

幫主係男定女呀? 我係男仔呀飄飄,你可以叫我天仇呀...
原帖由 dk411 於 2008-6-7 11:24 AM 發表
帮主   我恨你
不要恨我啦:014: ,係我心裡面,你是最重要的baby

睇完這句仇恨加深了
原帖由 dk411 於 2008-6-7 11:43 AM 發表
看完这一句。我突然很想离开帮会
什麼 ,不要嚇我啦dk411 ,我有心臟病唔嚇得咖 ,原諒我啦,係我ge錯

回復 #676 raylam168 的帖子

raylam168幫我叫dk411唔好離開家族啦 ,佢嬲左我呀

回復 #678 raylam168 的帖子

其實我暗中給了一點物品188698372bo啦 ,我只是不想寫帖子

回復 #681 188698372bo 的帖子

歡迎你加入呀188698372bo:014: ,有什麼需要可以在這裡問我或其他成員
原帖由 dk411 於 2008-6-7 05:16 PM 發表
帮主你觉得流飘飘的........ 宠物是不是已经中bug了
我都覺得可能係bug,飄飄 ,我想你要發個訊息給如來彿祖大人問一下,因為我都唔知係咩情況,對唔住呀飄飄,天仇哥幫你唔到
dk411想亂講咩呢

回復 #691 *柳飄飄* 的帖子

唔緊要啦,善惡值0點,只要去事務所關閉PK工能就可以啦,關了就不怕給人惡意PK,而善惡值應該不會影響打怪(估計)

回復 #693 hihihuhu 的帖子

唔見你呀,幾時先加入呀