返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 05:39 AM 發表

你同bbb商量好了嗎?? 我遲幾粒鐘後call bbb商量 ~~希望今日能作決定, 再通知家族成員
希望你會加入兄弟幫寵物家族

當然考慮加入我家族都可以,不過我要你同bbb的真人照片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:30 AM 發表

我會同bbb商量 有冇甜頭比我哋呀
你不會真的給我照片吧 我自己是希望你們加入兄弟幫寵物家族的

難道真是看中了我的藏寶家族
原帖由 blueocean 於 2008-11-14 01:42 PM 發表

I join bubu's family for 5 minutes....it's the best family....it has everything
竟然講出離
原帖由 hahakl 於 2008-11-14 04:57 PM 發表
我也要去参观。。。。。大家组团吧。。。。
其實係blueocean亂講,我的家族倉庫根本什麼也沒有
原帖由 boonhee 於 2008-11-14 05:58 PM 發表

可以在给我雙倍攻擊卡 英雄之劍  神秘寶石 EXP藥水 吗???????
你應該問 ice.key 才對

exp藥水對你應該沒什麼作用,因為你已經3轉1百多級,英雄之劍正常你應該用唔到,因為你的職業是法師
神秘寶石我就比唔到你,我自己都想要

給你2倍攻擊卡

boonhee雙倍攻擊卡?2008-11-14 18:12:52
原帖由 ahman1995 於 2008-11-15 01:31 PM 發表
bubu~

我的三倍經驗卡用哂拉!

可否半價賣十張給我呀?
半價   忘記我吧

現在的我,只做壞事,不做好事
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 02:01 PM 發表
BUBU 。。。你的掉宝。。。有6XXX。。。是吗?
我沒有這麼高掉寶率
其實我覺得掉寶率有500以上已經足夠,像我現在有幾千掉寶率
感覺上和500~1000掉寶率時打怪所得的物品裝備,差別不大
不過我經常打到貴重裝備就是了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 02:46 PM 發表

那你常打到。。+5000EXP吗?。。。我可一个也没打过。。。。
exp5000藥水我也很小打到
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:02 PM 發表

bubu said dun want to see ar
我睇呀,我要睇你同埋bbb張相
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 03:17 PM 發表

我也是8转。。。但我一支也还没打到。。。。
我在1~2轉時已經打到exp5000藥水
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:28 PM 發表

比d甜頭我同bbb先la
你比相我睇先啦
原帖由 wongjj 於 2008-11-18 03:35 PM 發表
做乜呢度冇人ga??!!
因為我的家族沒有收成員,所以沒什麼人氣
原帖由 wongjj 於 2008-11-21 04:10 PM 發表
.....i want to be the first member of his family
只要你比你同bbb張相我睇就可以加入啦
原帖由 wongjj 於 2008-11-21 04:24 PM 發表
bubu~~~請問pet pet 伴侶做乜架??... 好似用唔到嘅??
現在這版本還有很多東西未設置好,如果有伴侶,可以一同打怪,會有額外的技能增加攻擊力

不過要用愛情鑽戒增加好感,好感越高,技能威力越高,暫時什麼新物品也沒有,大家等待一下啦
原帖由 knchung 於 2008-11-21 04:26 PM 發表
bubu.. yr post very useful.. do u still remember me???
當然記得 ,只是我近來比較小上msn ,而且我經常隱形

我也有同stephen保持聯絡