返回列表 回復 發帖
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-2 11:42 PM 發表
兄弟帮 - 白虎老大           sound  good        congratulation  friend   :onion14:
謝謝大人
原帖由 raylam168 於 2008-6-3 04:22 AM 發表
恭喜帮主
兄弟帮 - 白虎老大 /好威水
cck_my  (健仔) 是不是你的老大???

謝謝你raylam168 ,幫會或家族的各位成員也是我老大,沒有你們,我連小弟也做不成 ,大家一定要多多支持我(心靈上就可以了)
dk411同raylam168你兩個太勤力打怪啦,今日我都要玩下,唔可以比你地追到我
你兩個如果追到我(要超過我級數),我有獎金送出
你兩個咁貪心 ,本來重諗住送寵物幣,但係你地想要tvb幣 ,好吧,追到我先啦,追到

就給tvb幣,比幾多我就暫時唔講住 ,不過一定多過你地加埋D存款
點可以咁易比你地追到我:onion03:
原帖由 dk411 於 2008-6-3 06:48 PM 發表
弃权
不要棄權啦 ,你一定可以追到我同raylam168 ,加油.加油.dk411加油

回復 #543 raylam168 的帖子

其實係你唔好呀,點解唔等埋dk411:014: ,搞到佢唔想追啦

回復 #545 raylam168 的帖子

升級升得好累  ,拉開唔到距離:onion03:
你唔好追咁快啦 ,dk411會嬲你唔等佢
原帖由 raylam168 於 2008-6-4 07:27 AM 發表
帮主你唔好跑咁快啦
如果唔係raylam168 會嬲你唔等我
鬼叫你想追我,你嚇親我,我緊係走快D啦:onion03:

回復 #549 dk411 的帖子

劇名:壞蛋烏龜賽跑

故事角色:烏龜王(當然係我啦,記得唔好係最後加個八字) 小烏龜(raylam ) 烏龜仔(dk411)

角色解說:烏龜王-烏龜王就是從遠古時代開始就已经高高在上統治所有烏龜的王者。為什麼是烏

龜中的王者,因為烏龜王就是做到其他烏龜未能做到的事情,所以才叫烏龜王  

角色解說:小烏龜-拥有無窮鬥志和耐力就是從遠古時代和烏龜王抗战的一群。只要它們要干就會

死不罢休和對方糾纏到最後

角色解說:烏龜仔-基本上沒有希望,只能用盡一切的方法來實现自己的(幻想) 。但是能力有

限,就算拼到10只手指抽完筋,依然無法超越烏龜王與小烏龜的界限。

故事暫時先講到這裡。

現在看來只得raylam168 會追上來,冇咁多人追冇咁緊張啦我

回復 #554 raylam168 的帖子

我是不會停下等你的:onion03:

回復 #549 dk411 的帖子

dk411我特別給你另一個獎勵計劃,就係你只需要追上raylam168,我就有獎金送出

當然raylam168唔可以做馬啦
原帖由 dk411 於 2008-6-4 09:21 AM 發表
我要先向医院申请ICU病房先!因为我已经内出血了
幫我留多一間丫唔該,我都支持唔住啦