返回列表 回復 發帖
原帖由 susie1213 於 2006-11-7 04:06 AM 發表。 
: G4 v0 m7 d( R" L  `( j+ Jlalalala... halo everyone... :-"
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ^) n5 P+ R' n& y/ N7 |
0 D; Z- ^3 E# L' q

. {. ]( x$ s3 o公仔箱論壇個眼袋最小可以放個 一毫子入去喎!~8 M4 x  ^; V3 z* m9 D
努力努力~
新相完全無眼袋問題(影出黎)
3 Y6 E4 W/ H/ A: Q( j+ A3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢張索好多!~ tvb now,tvbnow,bttvb1 b* a( o( H1 w* m5 G( o
天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 
* O9 x) @9 r! o; }# \你意思係話我著小d布博羅分啊?
/ t3 z2 a, t/ `- Twww1.tvboxnow.com張相係summer 影著背心唔出奇~
9 Q' l: l2 k& d: L/ u+ q* C7 a9 Q, d5 v  W9 `

, d$ W! A, C2 |# g+ `4 a% {公仔箱論壇緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~
9 l9 N& a. D) H公仔箱論壇我意思係你自己張相多個sellling point公仔箱論壇( o9 J7 }7 k3 {$ b
妳學生黎架可?
好遠呀!~ canada...........
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m8 m, S9 y* k$ J* L
回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子公仔箱論壇: y/ w3 g7 {7 y! a8 C  Y: U
唔知到時有咩做啊=p# o: K% j3 i' V/ X4 T1 O8 D
有咩提議? =]公仔箱論壇: m$ x% a. a# ]& t$ ~$ ^9 d

" F; f" E0 [0 f8 F2 A8 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子
) p5 Q6 O9 C( @  V* j係啊~ 好凍tim~
www1.tvboxnow.com# P5 O" v6 R4 p7 v

+ j, }# L$ v+ O# Q1 v) M+ z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I/ ^/ I- x- H# b* z. {# j
妳全家過去定會番黎果種?
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 
, d3 p' f. h, O公仔箱論壇" K) b4 \  o6 X5 u- k0 t
冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;)
% n  \" M$ Y1 h( Q  l8 E) P我是hk 的=((
$ O; l5 V, S2 Q7 R. X; Htvb now,tvbnow,bttvb
, v) ^7 I  I  Y7 N2 stvb now,tvbnow,bttvb; a- j( H4 K" L- ?- [; `
我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 
, e# s& V1 p2 O- n5 L+ n公仔箱論壇多謝你多番題起我個眼袋wo!
2 F! I2 B6 E5 C$ itvb now,tvbnow,bttvb唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
公仔箱論壇+ A6 e5 O& e0 a
www1.tvboxnow.com+ l, h* i8 ?: Z' v% ]8 I! A- q# l
www1.tvboxnow.com# s  X0 F& m7 X" _
唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-"
+ e. I+ m3 b- p* A, e, X( v. L, p* i7 V
我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
第二張似樣好多!~
都係第二張最索!~