返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
7 x& ?, E/ a. \+ }& p: ?www1.tvboxnow.com# R  G2 F8 e6 P9 G5 R) s. z
! C% q. U! E  U
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb# r/ V! }! u3 o
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
. v  Z4 X3 Y4 b; U) t+ _1 {www1.tvboxnow.como...
5 V6 x- R7 D/ Ywww1.tvboxnow.com我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
: F4 v9 G' G: \" g3 c' c. x. L, b公仔箱論壇全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... tvb now,tvbnow,bttvb" N7 z- y( L# w7 ^- O) X
我的女神....
& R. u- ~' h; O. w
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
+ [# A' w+ x+ nwww1.tvboxnow.com:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
+ Y4 [$ z: @( Z/ lwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇" Q: t3 S3 }$ S9 J" W
其實我有戴過CONwww1.tvboxnow.com9 V& ?& Z; |6 h: i
不過我覺得唔多舒服..
* L/ Y7 V" H0 b6 u後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 ! E$ ^0 {- d. i3 k8 j, F- G
你都系e+靓d
; a( @$ L& Z9 i; t
多謝  =]
. w2 F9 I# F; W# ]% j! Q不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
3 _; a+ @' S+ {& x- g) |! Kwww1.tvboxnow.comPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
( a0 F1 w' r4 I2 M& e
: p/ h; J( r! f1 o- U- owww1.tvboxnow.como...www1.tvboxnow.com  x8 w* g4 ?2 \0 F0 v6 H6 @6 z
我唔多捨得
( }9 P# u$ T. _6 |9 _# F4 Xwww1.tvboxnow.com" E; `7 Y3 E) t7 J* U) t" ^: U6 K, {
我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]& R: z& A% h4 q$ b- a- p( |
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
  R6 q% V4 C: a* P3 g0 }: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^8 P) Q3 q; M0 y0 g  Z
tvb now,tvbnow,bttvb& j% U& v3 o5 d: k# V! Y4 c' h
我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& R0 ^5 Q% N% t3 B$ Z2 ]8 e
都唔知道要唔要去剪好....
公仔箱論壇( I1 R4 A% g$ e" c
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]- A* Y4 k" h6 X+ b) t
短左仲好睇喎公仔箱論壇" D: K7 ~+ b! f& h6 y: {0 e, `
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
/ T3 }0 q1 r, ]4 r短发也有短发的美
' P/ u  s- f# q最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb! C7 w" k! [. n: s5 u9 Q
=3=都一樣咁靚
" z/ Z- _! B$ Z( T6 G$ P! ]短左仲好睇喎
( p; y! A, j+ `公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
" Q: c3 S/ V; d, a& N5 j3 B* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 [6 P) N+ W4 r* c- I+ M
多謝 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q3 e/ [, J- y" q2 ?
我一陣要去迎奧運...-.-
9 m: m. h1 m8 J- n; K4 R1 e) H好驚影到我個殘樣..好似咁-->
2 u+ A( X7 W1 |% c" {但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
  d. V: e8 _$ z: p* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳是澳門人?
  x8 R$ {% c2 m3 O% e; J( k公仔箱論壇係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎