返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢
6 }- m* ~% V" G3 s% k  dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~
6 @9 |- P2 X) }) b5 L- @7 Q公仔箱論壇至喜歡孫淑梅&姜蓉~
0 u; E/ |& K: h: z- i至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S7 F7 |0 D9 M" M, J& C

: m+ Q+ s4 S4 t6 V/ C* O
! c' ~# x! }; o; y孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入tvb now,tvbnow,bttvb6 z1 ]! c& S" P
公仔箱論壇9 Z- V" ^  e( j9 F
* t* o/ g* z) X( X/ o: C2 k
孱仔旬盤都好搞笑
5 T* [" {6 }3 D# I, Swww1.tvboxnow.comCC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
公仔箱論壇) K, F3 E1 I6 F/ I
who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人
$ I$ }6 W3 d# |9 Ewww1.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
www1.tvboxnow.com6 _5 S1 p0 t/ d: @  _% Y6 \- z
期待蔣志光的角色登場~
. o# U. t/ q) B# I8 |3 ?
who is 孱仔旬盤?3 m' }: `9 [- Y- p( E
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
9 n; n; c, p  P. O9 d5 z5 Pwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ J( ~5 {: {' f0 w
曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [3 n1 U. K+ U
期待蔣志光的角色登場~ tvb now,tvbnow,bttvb( @) Y) E7 Q1 Q
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
+ W% i. [# ]3 f3 W$ g" V; ]  C公仔箱論壇
' E2 X7 Z8 |  s. V4 m7 F, H$ u呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
- Q8 ~: R+ C3 _0 p" d; c  ytvb now,tvbnow,bttvb
& g5 \1 o- Q8 G  K' HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曾經旬盤陳豪你都唔識
- z% L0 Z9 Z6 W' L  rtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
) o8 B! A' a* Z' I( @$ Cwww1.tvboxnow.com 人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?
2 b* _* _; a7 R- B6 T* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb% l' S$ C/ J* O! Q

% A7 ^: ]7 k* l* K& f; z. X& S公仔箱論壇呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,
" `: R- j6 L5 j3 Z  X# H, otvb now,tvbnow,bttvb可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,' K2 ^3 p% q6 |. s! k# O$ d. D
咁當初設定佢咁精叻做乜?
* |1 h6 _1 n# ?4 ?又寫到佢為個傻係情迷成咁!公仔箱論壇: B8 b. W6 }; C: t% I. ^
  V6 _9 G, P0 h) Y
呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。