返回列表 回復 發帖
原帖由 soon1012 於 2008-8-14 01:06 PM 發表
我已经加入了!
欢迎soon1012兄,
已经加入!
多谢嗮咁多位,尤其是steve兄&WLT兄!
我已经放假返来。。。
依家投入工作,好快就有排行榜出现。。
原帖由 gary_jeff 於 2008-8-18 06:10 PM 發表
我本来有89分啊。。。点解无殿殿多佐个rules???
要click save team changed? 害到么分都没有。。。本来我上十大啊。。。。。。顶
我明白你嘅意思,
每次进行买卖球员之后,
你一定要Save Team Chance!
如果唔係,FANTASY就当你冇进行更换。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:24 PM 發表

我都没有做什么。。。哈哈,你夸奖啦
点都要多谢你啦。。。
係呢,组合排行榜已经出炉,
唔知WLT兄有乜意见呢??

暂时仲有三個组合没有承上得分,
所以暂时係得0分!
希望该组合嘅教练/队长/组员可以帮手Update下喇!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:48 PM 發表

其实我真的没有做什么东西。。哈哈
你乾的好。。。very good
至尊红魔暂时落后榜首21分而已。。。easyjob  
哈哈!21分没算多,
咁WLT兄就等距离榜首200分先开始发力啦。。
原帖由 chfong2 於 2008-8-22 08:53 PM 發表
JACKSON兄,做么我还没收到奖金/奖励?
奖金即将派发。。。。请耐心等候!
多谢嗮chfong兄。
原帖由 van_pussy 於 2008-8-24 05:50 PM 發表
joined fantasy footbal...
欢迎van兄,点解咁迟先加入呢??
加油+努力!
brian3628=brian3628
kenny266=kenny266

已经加入,欢迎参加TVBNOW FANTASY 英超!
原帖由 unbilibulu 於 2008-8-26 11:38 AM 發表
added
見人就隊  = unbilibulu???

请用返自己TVBNOW会员注册名字,
多谢合作。暂时唔接受加入!
原帖由 munchun7 於 2008-9-1 12:18 AM 發表
hi all .... i like liverpool .... my name is liverpool ....
u will never walk alone !!!!!!!!! XD
munchun兄唔好意思,请用返自己TVBNOW会员名字!
方便日后派彩!多谢合作。
原帖由 chuu 於 2008-9-1 05:06 PM 發表
Yeah~~~ I have join~~~
已经加入chuu兄名字!
欢迎加入TVBNOW FANTASY 英超大家庭!
原帖由 kflim 於 2008-9-3 09:06 AM 發表
我已加入TVBNOW2!。。。

多多指教!
欢迎kflim 兄,已经加入!
请多D来分享阵容。。。
原帖由 悲酥清風 於 2008-9-3 10:38 PM 發表
悲酥清風 = 悲酥清風
欢迎清風兄,因为我发觉你仲係"新会员"!
而且仲净係发过"两個帖"分别侅FANTASY 英超/FANTASY 西甲,
所以希望你唔係谋D会员嘅分身,
因为呢次我想多D会员有机会参与FANTASY游戏,
所以之前并冇SET"阅读权限"!
暂时当然欢迎你加入,
如果有乜需要帮手,记得PM我。
bnk928
lmc2046
bnk928兄&lmc2046兄,
欢迎加入!记得侅13号前购买球员。
大家一齐加油啊!
原帖由 Godblessyou 於 2008-9-11 09:37 PM 發表
Godblessyou 加入了 !!!
欢迎Godblessyou兄成为第一位加入TVBNOW3嘅参赛者,
祝你好运啦。。。加油啊!