返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 12:30 PM 發表

我净係知道呢度嘅 NASI kukus 最出名!
而NASI DAGANG应该係侅KELANTAN!
仲有NASI minyak 都唔错,
不过 太油腻。。。。。。
你有没有吃海龟蛋,很好吃的喔
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 12:32 PM 發表

I am working as a Project Manager in one of the Contruction Firm in KL.
We just got a New Project over Terengganu...
I will be here for few months time.
哇,在那里呆几个星期,你会不会变马来猪的啊。。。哈哈
哪里很闷,什么都没有,如果叫鸡或跟马来妹幽会,会被
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:40 PM 發表

海龟蛋点整好吃??

我试过当生熟蛋甘整。。。不过有臭味

结果我丢了
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:40 PM 發表

最近有新闻报道可能有毒,
所以都係小心谨慎。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:42 PM 發表

哇,在那里呆几个星期,你会不会变马来猪的啊。。。哈哈
哪里很闷,什么都没有,如果叫鸡或跟马来妹幽会,会被
唔好咁睇我啦。。。。。
但呢度真係就连一间PUB都冇。。
最靠近都要落到关丹。
原帖由 devin 於 2008-11-8 02:52 PM 發表

海龟蛋点整好吃??

结果我丢了
听遘都可以。。。。。
原帖由 devin 於 2008-11-8 02:52 PM 發表

海龟蛋点整好吃??

结果我丢了
哈哈。。。我吃过得类似生熟蛋,的确有味道,我都是第一次吃,味道怪怪的
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 05:53 PM 發表

唔好咁睇我啦。。。。。
但呢度真係就连一间PUB都冇。。
最靠近都要落到关丹。
哈哈,mamak 档就很多,
下午可以吃鱼饼,晚上可以吃烧鱼
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 11:52 PM 發表

哈哈,mamak 档就很多,
下午可以吃鱼饼,晚上可以吃烧鱼
哈哈。。。。对住 南中国海 吃鱼饼 嘅感受真係几好,
因为我非常钟意钓鱼 而呢度所有海滩都係钓鱼天堂。
真係唔想咁快返KL!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 12:32 PM 發表

I am working as a Project Manager in one of the Contruction Firm in KL.
We just got a New Project over Terengganu...
I will be here for few months time.
oo..... so best ur job......
aiya........just last night i think want buy nasri......but i see the list at webside say nasri will be injured so not buy he.....but tonight see he make 2 goal ........
原帖由 mikeyap 於 2008-11-9 12:40 AM 發表

oo..... so best ur job......
名係好听 但帮唐人公司做你知啦。。
要"包山包海"="一脚踢"!
原帖由 mikeyap 於 2008-11-9 12:43 AM 發表
aiya........just last night i think want buy nasri......but i see the list at webside say nasri will be injured so not buy he.....but tonight see he make 2 goal ........
我是为了keep住曼联球员,随意放弃nasri了,现在要买回都很难了,因为高价
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-9 12:50 AM 發表

名係好听 但帮唐人公司做你知啦。。
要"包山包海"="一脚踢"!
包唛生仔。。。。。。。哈哈哈。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-9 11:05 AM 發表

我是为了keep住曼联球员,随意放弃nasri了,现在要买回都很难了,因为高价
你是mu fans当然keep曼联球员。。。。。哈哈哈。。。看好nasri 应该有。。。。。。