返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-7-26 15:53 發表

投资, 银行, 会计。。。。
揾左好耐都揾唔到。。。
希望拜一开始好运啦。。。
steve兄希望你快d找到工作。。
我們的組合要努力。。希望我不會拖累你們啦

原帖由 jacksonkua 於 2008-7-27 21:56 發表

哈哈!虽然你都依家为止都冇乜排名。。。
但我已经俾你嘅热心打动。。。。
jackson兄你們都有排名是我無。。
你都讓我加入謝謝你。。我會再努力喔

原帖由 jacksonkua 於 2008-7-31 22:01 發表

你遘得都啱!
如果可以搵到"有钱人"报效就好啦!
Devin兄,有冇发觉最近英超Transfer Market有啲"乱"呢??
之前我买咗Diouf,但因为佢转会到其他球队,
所以已经买咗。。。。 ...
jackson兄是喔最好都是在開季前再買多次球員會好d
好有可能再有球員會轉會的。。

還有一些球員可能因為友誼賽受傷大家要小心d買球員喔

原帖由 可爱 於 2008-9-1 17:36 發表
我想问为什么在买球员的旁边没有显示第四轮的赛事的呢?之前不是有的吗?

而且为什么到9月6号就截止了?谁可以告诉我呢??
第4輪比賽賽程
Saturday, September 13, 2008
TimeHome AwayVENUE
12:45 UKLiverpool v Man UtdAnfield
15:00 UKBlackburn v ArsenalEwood Park
15:00 UKFulham v BoltonCraven Cottage
15:00 UKNewcastle v HullSt James` Park
15:00 UKPortsmouth v MiddlesbroughFratton Park
15:00 UKWest Brom v West HamThe Hawthorns
15:00 UKWigan v SunderlandJJB Stadium
17:30 UKMan City v ChelseaCity of Manchester Stadium
Sunday, September 14, 2008
13:30 UKStoke v EvertonBritannia Stadium
Monday, September 15, 2008
20:00 UKTottenham v Aston VillaWhite Hart Lane

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-2 22:06 發表

我买咗C罗,
虽然报道话要等到九月尾先可以落场,(最快)
但我都等唔切。。。
jackson兄還有3星期才復出喔。。
C RonaldoOs Trigonum Syndrome3 weeks

原帖由 steve86 於 2008-9-15 22:08 發表
对5住。。。
最近5是很多时间慢慢研究球员。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。
过多一排。。。等我settle其他野先。。。

上一期我有很多钱下。。。但是5知边果好。。。
某时间认真睇!! ...
steve兄我今期都是好運。。我的兩個前鋒都有進球。。
但說真我的分數都是取75分很底。。大家要繼續努力。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 23:02 發表

哈哈。。。steve兄唔驶担心,
我哋冇状态时devin兄,wood就有状态,
大家分工合作,可以Cover返其他组员。。
38场联赛属于长跑,
必定有机会攞冠军! ...
jackson兄我的不是状态。。是好運。。 哈哈
我從開始都不是你們的對手。。你們太強喔。。
但你們都願意讓我跟你們同一隊。。太感動喔。。
我要繼續努力增取高分。。

你們2個球員就拿了56分。。
我9個球員都是拿得41分。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 19:35 發表

其实之前我都想PM提示各位记得买C罗,
但因为個价太高,担心影响到你哋球队嘅排阵,
所以净係暗示下。。。
(问大家买咗没)
jackson兄不是問題今期我會繼續努力。。

今期Arsenal 拿斯尼可以復出不知道你會考慮嗎?
Manchester United Rooney‧Scholes 都受傷不要買喔 Scholes要休息3 months
Chelsea Deco‧Essien都不用買Essien 休息5 months。。

評分次數

• jacksonkua

原帖由 steve86 於 2008-11-1 17:07 發表
我好似在个人赛事同必胜兄一起拿起第二哦。。。

期待成绩表出。。。

另外希望jackson兄健健康康。。。快D返来吹水~~~
哈哈。。steve兄你同必勝兄都是同分數喔171.50分
不用心急jackson兄一定會盡快公布大家的成績。。

祝jackson兄早日康復

阿仙奴11分鐘就輸了1個。。。