返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...www1.tvboxnow.com" d2 j4 s! F; W' e9 ~" ^: O2 w# p+ W
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
7 |& P( G9 v+ S9 {& a' ?, m% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
8 f' Z$ w: g8 ^8 k' d9 \tvb now,tvbnow,bttvb所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...  }1 X# t+ _% W: Y1 O& {
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....www1.tvboxnow.com9 Q( O/ C! I! N5 Q
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
$ R: H$ f$ Y, }% U: J9 l( I' W) }tvb now,tvbnow,bttvb- p! I8 i' j5 \" d
未試過 咁樣催桃花有用咩?
* f: J; _; [; @+ fwww1.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
0 R1 h8 M" h, ]1 W 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
* D6 ~- N9 j; Htvb now,tvbnow,bttvb 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
3 l+ p: g: U" I" h) [1 t雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 \7 e7 D/ V8 K/ H7 c
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 O- j4 e+ d7 W( ~
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過tvb now,tvbnow,bttvb# q  G8 r; ~/ @$ P% @4 `; l
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過www1.tvboxnow.com/ q/ j4 ^$ k  ^! s% ]. u# v; N
搞到我都想試下
% M, v0 }1 L! C* \: h" WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
; O: ~9 ~6 z& d9 R) t: Wwww1.tvboxnow.com樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
9 `3 N6 P2 j! Huncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....www1.tvboxnow.com- l; f  \/ y- A; d6 }
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?; {" |( q* A! m- y# F5 x+ G
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
/ @, m! q- `3 S" L7 \9 Ctvb now,tvbnow,bttvb緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
, L$ y) u& e  E1 otvb now,tvbnow,bttvb搞到我都想試下
$ Q# b9 u. ?' }8 i4 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣www1.tvboxnow.com" J# F  D* C+ e- J, @& E
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
4 r" V! i: P" U' C
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架公仔箱論壇* {* _6 d. G* d- t# E2 f( ]
因為我都有試過