返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-11-14 11:25 PM 發表

曼联的有小小罗,车仔有lampard,利记有gerrad,arsenal有发布,热刺有modric,纽鸡有barton,。。。。。
任君选择
哇。。。

唔贵的你都不介绍喔
原帖由 steve86 於 2008-11-16 01:09 PM 發表
Rooney真是某踢。。。晒咗。。。

我的分数5会好高。。。
睇来是时候揾人代替我啦。。。
放心喔。。。

我们对你有信心

呢期不行就下期咯
原帖由 wlt1110 於 2008-11-16 03:33 PM 發表

haha.....看到你出此言,我们自尊红魔可放心很多了。。哈啊
呢期先让你们,

下期就轮到我们发威啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 08:22 PM 發表

哈哈。。。换人我话唔到事,
要同chu教练倾下。。。。
但我建议可以由DEVIN兄代替做队长!
我都非常明白你嘅感受,
如果换着係我 可能都唔会买C罗!(比如话佢受伤一场)
我发现咗個秘密。。。。
...
我都唔系很dim的啧,

我要看车仔有表现我才有表现架

jackson兄的C.罗表现很好,原本我都想过这个礼拜要买C.罗的,

不过要牺牲3个球员,所以没换到。。。

现在都有点后悔,

他又升价到30几蚊咯。。。。

现在没得买咯
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 09:01 PM 發表
下個星期NEWCASTLE对车仔!
仲有冇人收留S。GIVEN??
Anelka 状态甘好,

还有人敢收留S。GIVEN??

唔知死字点写??
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 09:09 PM 發表

但买咗佢我攞返一蚊鸡唔够买其他球员,
唉。。。又要牺牲其他球员。。。
但NEWCASTLE之前曾经同曼联打成平手(第一场联赛),
果暂佢好似有成二十几分! ...
甘你又没有勇气去博??

不过车仔主场没有客场甘劲的。。。

Stoke v West Brom 的球员可能博得过。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

我的坚料不是随便见人的!!!
小心收到流料,

甘就等 咯。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 11:48 PM 發表

我的来料,暂时是放在高层的post,所以那么看不到的,因为要在那边做实验,看看是否真的那么准!
你放料去干高级的地方,

我呢地低级别的人看不到哦。。。

post 出来给我收下料都好喔
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-20 07:25 PM 發表

哈哈。。。教练叫到 咁devin兄应该唔好意思拒绝喇!
《TVBNOW》梦幻足球 --> WEEK14开始阵容!

教练名字:chu553358
队长名字:Devin
会员名字:steve86
会员名字:jacksonkua
会员名字:woodstock1221 ...
没问题

呢期轮到我发威啦

Lampard 受伤下一场可以上场吗??
原帖由 wlt1110 於 2008-11-22 02:06 PM 發表
喜鹊有能力在客场进球!
车仔今季已经太多次 clean sheet 左,

相信可以再次零封对手,

反而担心他进不到两球。。。

国际赛后遗 --- lampard, deco, bosingwa 等有可能因为18 小时来回不能上场。。。

不适得卖 lampard 和 bosingwa,

看来都很难高分
原帖由 steve86 於 2008-11-23 03:48 AM 發表
好彩换了人做队长。。。
这个星期我忘了换人。。。
哈哈。。。
对不起哦。。。我的队友~~~
我都唔好得去边

除左 robinson, 其他10位加起来只有80分
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-25 03:37 PM 發表
WEEK 15EPLleo2000VSjoshlierleanmingVSsTeVe86canz85VSiceman-xdevinVSjacksonkuaaltooooonVSjim5655feimiao0VSchfong2ljw1982VStang6620lma23VSC_L_Behtang6620VSljw1982chfong2VSfeimiao0DEVIN队长 希望手下留情!: ...
下期的重头戏是我们哦。。。

一起破百分,

和局。。。

双赢啊
原帖由 tok 於 2008-11-26 12:15 AM 發表
雜牌軍團,三連冠…!!

承讓承讓
恭喜喔。。。

无声无息就三连冠,

以后要多点上来,

过点内幕消息给我们喔
原帖由 steve86 於 2008-11-26 12:35 AM 發表

哈哈。。。希望你地得啦!!!加油。。。  
哈哈。。。

你话如果全队一起爆发----一起拿上百分你话几好呢

一定破纪录啊
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-27 04:14 PM 發表

哈哈。。。能够同Devin兄咁嘅高手打和,
都算係幸运喇。。。。
刚发现一件很有趣的事。。。

我是车仔迷,相反jackson兄你是兵工厂的粉丝。。。

甘巧我们两个又较量。。。

莫非真是命中注定的“重量级”较量