返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2009-4-30 05:41 PM 發表

买左真系唔舍得卖。。。

差别18蚊。
佢有咁高身价 大有可能係因为佢嘅 AVARAGE POINT 远远超出其他球员,
但如果联赛一开始就落场 AV分肯定冇依家咁高!

MY LINEUP:-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 jacksonkua 第 2087 篇文章

你获得89分,不错啊!!
原帖由 wlt1110 於 2009-5-4 12:13 PM 發表
你获得89分,不错啊!!
下一期希望超过100分 正进行大换血!!
原帖由 jacksonkua 於 2009-5-5 03:55 PM 發表

下一期希望超过100分 正进行大换血!!
我也是剩下几轮大换血咯。。。。。。
因为想尽所能帮团队获取第三名或第二名就心满意足
原帖由 wlt1110 於 2009-5-6 11:42 AM 發表

我也是剩下几轮大换血咯。。。。。。
因为想尽所能帮团队获取第三名或第二名就心满意足
WLT兄,你有用 P1W1MAX??
效果如何???
原帖由 jacksonkua 於 2009-5-7 02:58 PM 發表

WLT兄,你有用 P1W1MAX??
效果如何???
不错啊,要看地方,通常有涵盖范围的服务都很快!!
你要不要试一试?
原帖由 wlt1110 於 2009-5-8 02:37 PM 發表

不错啊,要看地方,通常有涵盖范围的服务都很快!!
你要不要试一试?
已经同Streamyx签咗长约。。。
另外 呢個星期仲有两场赛事,
之后 会第一时间同大家送上 最新成绩!
原帖由 jacksonkua 於 2009-5-11 06:18 PM 發表

已经同Streamyx签咗长约。。。
另外 呢個星期仲有两场赛事,
之后 会第一时间同大家送上 最新成绩!
streamyx维持一年罢了。。。。。如有需要可以联络我!

我留意到很多人有wigan的球员,可惜wigan已经放水给西布朗,所以相信wigan的球员不会获取什么高分数,除非曼联输球。。啊哈哈
原帖由 wlt1110 於 2009-5-12 12:52 PM 發表

streamyx维持一年罢了。。。。。如有需要可以联络我!

我留意到很多人有wigan的球员,可惜wigan已经放水给西布朗,所以相信wigan的球员不会获取什么高分数,除非曼联输球。。啊哈哈 ...
哈哈。。。小第都买咗几位"威哥"!
希望曼联后卫有表现。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-5-12 08:25 PM 發表

哈哈。。。小第都买咗几位"威哥"!
希望曼联后卫有表现。。。
你都是担心伟哥后卫啦。。。。
看看后卫龙门被扣几多分。。。。
伟哥一定会当送分童子。。。。。
啊哈。。。。wigan顺理成章败给曼联了
这一轮我获得107.5分。。不错了
啊哈。。。。wigan顺理成章败给曼联了
这一轮我获得107.5分。。不错了
wlt1110 發表於 2009-5-14 04:26 PM
Friends, can email me Pinyin software??
2098# jacksonkua

你要google pinyin?
Friends, can email me Pinyin software??
jacksonkua 發表於 2009-5-14 08:16 PM
windows 唔系有 build-in 中文 software 架咪??