返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:30 PM 發表
他要博爆冷
嘻嘻啱啦。。。。一係独赢,一係唔赢!
原帖由 steve86 於 2008-8-6 11:52 PM 發表

爆他“罗油”。。。他估曼联9-8祖云。。。如果是真我私人卑他5,000,000TVB币!!!!
一队波有11位球员,
一人入一粒都有11vs11啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-7 07:44 PM 發表

一队波有11位球员,
一人入一粒都有11vs11啦。。。
四分鐘入一球都幾難
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 knchung 於 2008-8-7 01:53 AM 發表

hahah... sure no prob... my name is kenneth chung.... stay in sg buloh.. working at pj near 1 world hotel... ibm building...
kenneth chung你好啊!
唔好意思。。。。之前你同我遘过。
但我唔记得咗!
IBM乜公事呢??
原帖由 altooooon 於 2008-8-7 02:49 AM 發表
我重未有隊,,,邊隊未夠人 ??
全部队伍都已经满座,
其实你可以Create一队自己做教练,
然后搵四位组员加入。。。。
建议你check下個List,
果啲没有组合嘅参赛者可以试下PM佢哋。。。
仲有大约一半参赛者仲没加入组合赛事。。。
揾组员应该唔难!
原帖由 HIDE 於 2008-8-7 07:50 PM 發表

四分鐘入一球都幾難
嘻嘻。。。因为冇守门员。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-7 07:52 PM 發表

kenneth chung你好啊!
唔好意思。。。。之前你同我遘过。
但我唔记得咗!
IBM乜公事呢??
IBM大公司来哦。。。没听过乜???在DAMANSARA。。。我之前在那里学习。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:30 PM 發表

IBM大公司来哦。。。没听过乜???在DAMANSARA。。。我之前在那里学习。。。
你也是在ibm做,做什么,那现在做什么?
ibm也是我的顾客之一
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 12:03 AM 發表

你也是在ibm做,做什么,那现在做什么?
ibm也是我的顾客之一
旧年在IBM做。。。现在OCBC做。。。
'你是IBM'还是'IBM是你'的顾客。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-8 12:25 AM 發表

haha... i'm not working for ibm... my office is in ibm build saja...
原帖由 steve86 於 2008-8-8 12:25 AM 發表

那你现在在OCBC做什么?IT的还是有关银行的?
哈哈。。。其实IBM是我的
原帖由 knchung 於 2008-8-8 02:22 AM 發表

haha... i'm not working for ibm... my office is in ibm build saja...
oic。。。。。which floor?do wat?
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:30 PM 發表

我仲以为IBM侅Tmn Tun Dr Ismail。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-8 02:22 AM 發表

that mean you working in KPMG???
if not then is xxxx service...right???
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 09:34 AM 發表

那你现在在OCBC做什么?IT的还是有关银行的?
哈哈。。。其实IBM是我的
关于借钱的。。。你5好去借。。。 我一定REJECT!!!