返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2009-1-4 10:09 PM 發表

我上一场表现太差

想引究辞职蔗

莫非steve兄有兴趣??

我都可以和你换哦
只是关心问下。。。决某想做队长的念法。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 09:46 AM 發表
经过呢個周末之后 可能係最好时机购买 Peter Cech!
唔通你觉得车仔会被红魔生吞???
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 12:23 PM 發表

如果车仔主场 情况就好难遘。。
但听日要到"福地" 的确唔俾睇好。。

而且上一轮咁啱Peter仔又俾扣分,
所以我有理由相信过迈呢场 佢应该会创新底价。

但英超咁多位龙门之中 我都係最欣赏佢。。
仲有一点非常重要係 C ...
如果失1粒波应该唔会跌价。。。因为曼联一定死射,他就死save咯。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 12:44 PM 發表

WLT兄买咗好多MU球员??
我念十成十都是啦。。。
原帖由 devin 於 2009-1-10 08:29 PM 發表
刚收到风------

Portsmouth 和 Manchester City 的比赛由于天气的关系取消左

所以话我有一个球员废左
大佬啊。。。。我有4位球员废咗。。。真是令人伤心~
原帖由 devin 於 2009-1-11 03:31 PM 發表
Steve兄对昨晚利记和球是不是很失望呢

哈哈。。。

利记和球对曼联和车仔迷来讲都是好事
一定失望啦。。。射咗甘多,一粒都唔进。。。真是某话可说。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-15 06:15 PM 發表

ROONEY 伤几耐啊?
一入波就受伤。。。真係可惜!
听闻好似要2个月到3个月。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-17 01:03 PM 發表

大佬,你的消息哪里来的啊?
休息三个星期啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
haha...听闻嘛。。。原来真是流料。。。  
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-17 08:16 PM 發表
chu553358兄 JOE COLE 受伤,
DROGBA, LENNON 应该冇正选
DEVIN兄JOE COLE 受伤,
WLT兄MORRISON 受伤,
STEVE兄M. Fellaini 禁赛。。。
依个星期我好忙。。。今日在公司要换人,但是公司block咗个website。。。

好对唔住  
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-18 11:56 PM 發表

我仲有GERRARD你仲有TORRES没落场,
真係有趣!
哈哈。。。依两位球星我都有。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-19 10:55 AM 發表
这一期我没有眼睛看啊。。。。。很惨
你依期喳。。。我好多期都某眼睇咗。。。
原帖由 canz85 於 2009-1-19 11:30 PM 發表

如果能的话。。那就太好了。。
希望他能快速找回射门触觉。。
其实他和噢温仔当红时代不一处之处就在他的体格和他那股不放弃的斗志。
希望他和杰仔能带领获取期待已久的冠军。。 。 ...
华仔。。。利记又打平。。。错失登上榜首。。。真是令人失望。。。最尾3分钟失波~
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-22 08:19 PM 發表
Wednesday, Jan 28 Chelsea v Middlesbrough

我觉得 PETER CECH 应该会係大家嘅心头好,
因为目前佢已经创新底价。。。11.67
都是好贵。。。我依家用嘅门将只是1.00 哈哈。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-23 01:52 PM 發表

我都係一样 有开赛到依家都係用 GIVEN,
目前 我认为点都好过 POOR ROBINSON。
我是用1.00 的robinson。。。有某分都某眼睇~
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-30 11:57 PM 發表

Exactly! My Given caused the same price!
Therefore, either he going to play this weekend or not i also not bother..
But hope he could transfer to MC one day.
Then my ONE DOLLAR will really worth! ...
你返来啦。。。
转咗会D球员会唔会有分。。。
fantasy没换他地D球会。。。