返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-8-25 06:06 PM 發表

第二轮曼联的比赛都还没踢就买人啦??

好劲喔。。。

甘有信心你买的球员没受伤??
哈哈。。Devin兄,咁你又错喇!
如果你真係睇好某D曼联球员下场有表现,
趁佢哋没踢Portsmouth之前就应该买落来,
因为之后可能需要用更高价来买。。。。
所以同常我都会睇跟住两场嘅赛事来购买球员!
原帖由 feimiao0 於 2008-8-25 06:53 PM 發表
jackson兄,能不能讓年度最佳拍檔有勛章獲得呢?哪一隊獲勝最多次的就勝出,不計總分
暂时小第认为计算得分应该会比较公平D,
但我相信肥猫兄提出以上意见必定有自己嘅见解,
可否详细遘解下呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-25 09:30 PM 發表

我都是用5个中场。。。对英超前锋越来越某信心。。。

支持http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=432177&pid=11304720&page=1&extra=page%3D1#pid11304720
遘得啱。。。
如果呢期边位有买
DECO,ELANO,GERRARD。。。。等球员,
必定会高分过3-4-3阵容。。。
最佳拍檔有勛章獲得--->我同意&支持。
原帖由 devin 於 2008-8-25 10:39 PM 發表
我平时都是一场一场买的。

难怪时常不够钱洗

现在开始都要学下两场来买球员咯。

学到野啦
哈哈。。。大家研究下啦。。。
仲有如果下一场[比如话:"MU VS DERBY"]
而依家-->正在播放-->MU 同 Posrtmouth进行比赛,
如果Rooney入波,你可以即刻买佢,因为比赛之后佢嘅身价必定高涨。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-25 10:55 PM 發表

long time didn't come in here... i think i had miss jor a lot of tips....
ok... the game is just started... hopefully i can get more point la...
所以话一定要多D上来TVBNOW尤其是足球区。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-8-25 11:00 PM 發表

無錯計算得分會比較公平,但我認為會令比賽好快無佐懸念,得分一旦拉遠將會好難追,但如果只係計攞幾多個星期冠軍,相信競爭會比較大,亦比較刺激

小弟愚見,唔知大家認為點 ...
肥猫兄唔驶担心,其实我非常感激有人可以提供意见,
你遘得几有道理,就咁啦,我建议可以颁"多"個奖俾"获胜最多次数"组合!
唔知大家认为点呢???
原帖由 feimiao0 於 2008-8-25 11:16 PM 發表
多謝你地啊

就等我地至尊紅魔今晚搶一個冠軍返來先
哈哈哈。。。有呢個可能性存在!
因为曼联仲有赛事。。。你哋应该仲有好多分数可以攞,
但我都一样有买ROONEY。。。。嘻嘻!
希望佢可以入波!
原帖由 steve86 於 2008-8-25 11:12 PM 發表

赞成fei兄。。。
一定要将个游戏刺激到最尾。。。同埋场场都刺激。。。

jackson兄。。念念它。。。
只是派奖金都5 错加。。。。
哈哈。。唔驶o念喇!
肥猫嘅提议非常好,
就咁决定啦。。。。
最重要係大家玩得开心!
原帖由 steve86 於 2008-8-25 11:48 PM 發表

几时公开奖金???
有奖金先有推动力。。。
哈哈。。我哋係遘心唔遘金。。。。
好快就公布喇!
原帖由 leanming 於 2008-8-26 07:56 AM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:1
组合名字:TVBNOW联队
组合总分:423
教练名字:leanming
教练得分:66 X 2 = 132
队长名字:altooooon
队长得分:88 X 1.5 = 132
會员名字:chfong2
會员得分:67.5
會员名字:00-00-00
會员得分:17.5
會员名 ...
非常多谢Leanming兄,
咁快就报上组合得分,
有你侅度我就放心啦。。
至尊紅魔呢期够威风。。。。
恭喜嗮你哋,
下一期要向冠军组合挑战
原帖由 devin 於 2008-8-26 10:42 AM 發表
唔好甘悲观。

这次不行,下轮来过。

加油哦。。。
哈哈!其实呢轮大家表现都算稳定,
攞唔到冠军係因为至尊紅魔呢期表现太好,
大家一齐加油啊!
[TVBNOW FANTASY 组合]暂时没报上名字嘅组合请快手!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 01:08 PM 發表
好啊.... 这星期我还好一点,希望下星期能在高分点...
哈哈。。。bmoon兄已经有非常明显嘅进步,
努力+加油啊!