返回列表 回復 發帖
唔好意思WLT兄,依家先见到呢個贴!
双红大战,梗係要支持啦。。。
其实可以"移动"然后继续保留侅呢度,
唔知你嘅意思点呢??

可能D会员冇注意到。。。。
遘返正题,呢场波我睇好曼联应该会赢波,
虽然BenzSir已经证实Torres&Gerrard可以落场,
但估计佢哋几难顶到全场90分钟!
而如果利记真係领先,
估计曼联至少都有能力追平。
因为一路来曼联最后果10分钟係英超最危险嘅球队之一。
哈哈。。。。估计今晚必定上演精彩对攻!
而且Robbie Keane&Berbetov两位旧佬友分别代表新球会出战,
真係几有趣!
原帖由 how2109 於 2008-9-13 05:25 PM 發表

应该是没什么人上网吧。。。迟点才会有人吧。。。。
啱啦。。。迟D开波,我相信必定好多球迷入嚟支持。
但因为今日踢早场,
所以我都担心有部分球迷可能miss咗呢场赛事。
原帖由 devin 於 2008-9-13 05:49 PM 發表

甘重要场赛事,

一定飞回屋企看啦。
哈哈!咁devin兄得闲就上嚟吹水+参与讨论啦。。
BERBETOV,ROONEY,TEVEZ三箭头一齐落场!
曼联取得梦幻开局!
3分钟已经领先一球。。。

入波:Tevez
助攻:Berbetov
利记1-1曼联

入波:Brown (乌龙球)
第二關: 第一位入波球员 = Carlos Tevez

第三關: 第一位领黄卡球员 = Carlos Tevez

竟然係同一人。。。。
   利物浦  vs 曼聯 [url=z_game.php?gameid=9055][/url]2008-09-13  19:45:00曼聯勝 (1:2)200000
[url=z_mygamelist.php?z_action=cup_mygamelist&uname=jacksonkua]修改[/url]
希望可以估中波澹!
上半场赛果:

利物浦1-1曼联

入波:TEVEZ (3分钟)&BROWN (26分钟)(乌龙球)
估唔到利物浦最后武器竟然係BABEL!
KUYT呢场波都表现得唔错,
走上走落。。。全场最够体力都应该係佢!
利记赢咗呢场暂时升上榜首。。。。
原帖由 canz85 於 2008-9-13 09:49 PM 發表
yeah...终于都赢了。。
这一场利记赢在士气,曼联输在战术。。
YOU'LL NEVER WALK ALONE..
希望利记能保持下去吧。。
华仔你就唔啱啦。。。。
利记赢波先出现。。。。
少咗你嘅支持。。。。
如果唔係可能赢更多!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-13 09:56 PM 發表
上半场曼联还可以,虽然1-1,但是下半场giggs替换carrik导致中场控制力失常,利物浦赢球绝对合理
曼联的三剑客战术打不响,虽然berbatov助攻tevez进球,但是边路的rooney很寂寞,berbtaov好像不能适应曼联而且体力不止,甚至最后时 ...
我认为三剑客都係第一场,
默契上仲要时间来配合,
但比赛前十分钟曼联的确踢得非常好!