返回列表 回復 發帖
非州有,强國都有
mnb1123 發表於 2019-2-19 06:51 AM

強國豬瘟很嚴重嗎?? 香港咪要食 貴豬肉??!!!

美國呢邊D白皮猪唔够克毛猪好
mnb1123 發表於 2019-2-19 07:04 AM

我分唔出兩種豬肉味道有咩唔同!!!

但係雞肯定冇咁好味!!!

~ thanks .... take a good nap later join for the chat ~

...  祝您元宵节快乐  身体健康
fls125 發表於 2019-2-19 08:30 AM

We'll be waiting!!!

請您好好保重身體...不要操勞過度...現在美國應該是吃晚餐的時間...祝您晚餐愉快~
zzleezz 發表於 2019-2-19 09:34 AM

拿督 好!! 多謝關心!! 尋日論壇死左7、8個鐘,想做野做唔到!!!

所以先搞到咁奈冇瞓!!!

我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!
1. 髮菜蠔豉-發財好市 2. 菠蘿甜酸咕嚕肉 3. 佛跳墻
mmxcvb 發表於 2019-2-19 09:51 AM
呢位大哥,你冇投票啵!! 請你PM我一個燈謎答案啦!!!
陰功豬囉....快d訓覺啦, 我會昅住班朋友, 叫佢地唔好 talk 得咁大聲; 影響 Grace 家姐睡眠 !!
manyiu 發表於 2019-2-19 10:00 AM

多謝 敏瑤 幫手睇檔!!!

今次活動又要辛苦 Grace了...
itsctsu 發表於 2019-2-19 02:03 PM

多謝 你支持!!!

祝贺论坛会员们,大家元宵节快乐。
顽童小子 發表於 2019-2-19 02:05 PM

多謝 頑童小子支持!!!

各位 吹水區 老友記 大家好!!  吹水王勳章已經派發了!!!

但敏瑤的,可能因系統問題, 無法顯示,希望過一段時間,系統修復後可以看到!!!

咦,我都仲有份哦
lhy92725 發表於 2019-2-19 04:35 PM
點可能冇你份呢??!
我其实一路打算推4哥上台架
lhy92725 發表於 2019-2-19 04:50 PM

4 哥唔使人推都上到位嘎!! 實力派!!!

今晚係元宵佳節同全年最大滿月,今晚大家不妨碰碰運氣,睇吓見唔見到大大個超級月亮吖。
HENRY_168 發表於 2019-2-19 04:51 PM

我地呢度落雪,天灰雲厚,冇可能見到花好月圓個大月光囉!!!

小弟来了。昨天活动还未开始,所以没有留言
4461 發表於 2019-2-19 04:51 PM

4 哥 好!! 終於來了!!!

多謝 grace 姐 的勳章
4461 發表於 2019-2-19 05:01 PM

不用客氣!! 實至名歸!!!

名次獎金,稍後與本活動獎金一起派發!!!

好似好好玩咁啵
HIDE 發表於 2019-2-19 05:06 PM

哇!! 有貴賓到!! 歡迎歡迎!! HIDE 版主 好好好!!!