返回列表 回復 發帖
我都净得 34.50分
之前仲以为几位球员落场之后可以加分,
点知仲衰!
好彩我意甲都见得下人有57.5分

如果好像西甲甘就死咯
原帖由 devin 於 2008-11-17 08:30 PM 發表
好彩我意甲都见得下人有57.5分

如果好像西甲甘就死咯
DEVIN兄三大联赛都获得头五名!
最有机会获得"三冠王"!
加油啊!我视你为偶像。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 08:36 PM 發表

DEVIN兄三大联赛都获得头五名!
最有机会获得"三冠王"!
加油啊!我视你为偶像。。。
唔好甘讲。。。

是jackson兄你不的空换人我才有机可乘
现在西甲应该落左派名咯

3冠王又没有特别奖励先??
原帖由 devin 於 2008-11-17 08:47 PM 發表

唔好甘讲。。。

是jackson兄你不的空换人我才有机可乘
现在西甲应该落左派名咯

3冠王又没有特别奖励先??
有啊!如果你可以侅三個FANTASY各人赛事同样获得冠军,
我俾嗮我嘅TVBNOW$$$$$$你。
有帖为证!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 08:53 PM 發表

有帖为证!

甘我要收买其他的参赛者咯。。。

不过没可能的啦,

边个可以甘劲----3冠王哦
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:02 PM 發表

甘我要收买其他的参赛者咯。。。

不过没可能的啦,

边个可以甘劲----3冠王哦
哈哈。。。应该收买唔到,
因为我就係其中之一,
但我都知道要获得三個冠军係冇乜可能,
可能我会同其他版主倾下颁個"特别奖"俾获得-->三大联赛获得头三位嘅会员,
暂时我见到你同Leanming兄都好有机会!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 09:07 PM 發表

哈哈。。。应该收买唔到,
因为我就係其中之一,
但我都知道要获得三個冠军係冇乜可能,
可能我会同其他版主倾下颁個"特别奖"俾获得-->三大联赛获得头三位嘅会员,
暂时我见到你同Leanming兄都好有机会! ...
联赛才刚刚开始,

还有大把时间。。。

个个都有机会的
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:15 PM 發表

联赛才刚刚开始,

还有大把时间。。。

个个都有机会的
我觉得英超已经好难追喇。。。
最终冠军可能都係依家嘅头十名会员获得。
因为我发觉有好多人都冇乜时间更换球员!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 09:18 PM 發表

我觉得英超已经好难追喇。。。
最终冠军可能都係依家嘅头十名会员获得。
因为我发觉有好多人都冇乜时间更换球员!
英超大家比较熟悉,

比较容易选球员。

而且比较不会爆冷----除左今季的兵工厂。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 08:53 PM 發表

有帖为证!
我都俾晒所有錢出呢 devin兄 加油呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我都支持devin三冠王!!!
italian football very hard. dunknow why some player  which are not injured also din go in for matches. very hard to know who will go in. even ricardo quresme also din go in.    have to learn to play
very low mark. crying
原帖由 chu553358 於 2008-11-17 11:31 PM 發表

我都俾晒所有錢出呢 devin兄 加油呀
哈哈。。。我嘅身家唔算得係乜。。。
chu兄 份身家 嘅足够 devin兄 娶几個老婆。。