返回列表 回復 發帖
原帖由 tonyayp 於 2009-1-28 06:04 AM 發表
DOBI 很就没有进来增进感情了...

恭喜发财!新年快乐!青春美丽!

祝你和狗狗也快快乐乐,越来越漂亮
多謝你呀 我都祝你越嚟越俊俏 早日尋得美人歸
原帖由 heros 於 2009-1-28 01:13 PM 發表
家里没养宠物
小強都有掛...........
原帖由 yan~yan 於 2009-1-29 01:30 AM 發表

請問怎樣可以弄閃字
我都唔識呀......你要問KITTY呀
原帖由 tonyayp 於 2009-1-29 01:52 AM 發表

蚂蚁都无一只,唔好话小强!!哈哈!
細菌都有幾粒掛.........
原帖由 rrliew 於 2009-1-29 07:49 AM 發表

咬咬心碎了
你係咪咋嬌嬌呀.......
原帖由 yan~yan 於 2009-2-1 12:29 PM 發表

hi....各位好.新年放完要工,忙到死.我兩天沒有回家,我女女病了.很心痛
囡囡做セ事呀.....你2日冇照顧佢呀..... 定係囡囡太掛住你呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yan~yan 於 2009-2-1 07:11 PM 發表

可能太掛住我.它不吃狗糧
咁你快D氹噃囡囡陪下佢啦
咁你返咗工冇人理LULU架
原帖由 rrliew 於 2009-2-3 02:44 AM 發表
honey,, where r u
我揾唔到大牛張相上嚟賀情人節呀
我有張大牛相寫住I LOVE YOU 好靚仔呀.....揾唔到呀
原帖由 tonyayp 於 2009-2-5 06:16 AM 發表
DOBI姐,好耐无黎探你啦~~

搵唔到相片唔紧要....慢慢黎~再唔系就再影过咯~
咁早嘅你........ 張相係大牛細個影架.... 你做セ叫我姐呀
各位兄弟姐妹...DOBI回來了. 多謝各位關心..感激呀!
原帖由 yan~yan 於 2009-2-10 07:25 PM 發表

很開心見到你回來
你隻狗狗点呀....開心返未呀
原帖由 joshlier 於 2009-2-11 10:27 AM 發表
wait u long time lol DOBI!!!

ha..recently busy no time upload my Xixi photo
唔怕.....我慢慢等你....
近排天氣有時好暖....我哋又出動帶狗狗行公園嘞.....
到遲D天氣熱D再影D新相上嚟....OK....
原帖由 yan~yan 於 2009-2-11 06:50 PM 發表

我女女有牛蜱...很傷心
セ嚟架.....牛卑氣....係咪即係發卑氣呀