返回列表 回復 發帖
恭喜CONFISON#222你中大獎呀......一陣比錢你.....傾埋先...
YEAHHHHHH :tu18: :tu18:
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:48 PM 發表

好丫......搵多d錢啦你 跟著再慢慢分比我地
TVBNOW錢除買衫外.....D錢係派比D新手....&....有承意嘅人
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:51 PM 發表

冇錯....雖然我而家已經夠錢 但係之後狗狗個d生活費仲柑過呢個數目.........都唔知頂唔頂得順
所以真係要等到大個先有呢個能力
買咗之後頭1年都比較多錢花係狗狗身上架......
打針買糧玩具骨頭不可少......因為狗BB糧要試食才好....到大D大要轉糧.....出牙仔又要買嘢比佢咬.....幾金架
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:55 PM 發表
下..真係比我中左丫
原來我今日都幾好彩架wo....
多謝哂啊...DOBI
唔好多謝我......多謝你自己.....有咁好運
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:53 PM 發表

haha...多謝
愛狗之人黎架ma 我 ^^
你住HK...嗎???/
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:05 PM 發表

係丫...
返學定返工呀.....我估返工
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:06 PM 發表

咁都要你比錢我先得架ma ^^
你想唔想有糧出.....加入家族有糧出架.....我都係剛剛加入咋
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:09 PM 發表

哈哈..你估錯左la..仲返緊學  
而家form 4 咋
咁得閒.....冇去街......唔係掛
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:12 PM 發表

想就緊係想啦...不過入唔入到都係一個問題
原來你岩岩加入架咋..我仲以為你入左好耐添..
係人都入得架.....你入唔入同我一齐嘅家族吖....我比係LINK你吖
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:16 PM 發表

隻腳跛左丫..  琴日打波整傷左
想去都冇得去  
不過係度同你傾計都幾好啊
咁你呢? 你而家番緊工? 定係唔洗番工?
家中的閒人......大牛的エ人.....在家聽大牛指示.....
[quote]原帖由 confison 於 2008-11-15 04:20 PM 發表

哈哈.....大牛咁犀利ge [/quot
我住CANADA架......
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:20 PM 發表

哈哈.....大牛咁犀利ge
恭喜晒你.....你好快就成真正富家子第呀......
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:52 PM 發表

哈哈..終於攪掂左la...
介紹人個度..我寫左你^^
多謝.......你有冇去埋出糧呀
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:55 PM 發表

原來你唔係住係香港架.....
好多養寵物ge 人都係外國 ..
因為香港太逼la
外國好好多.....
係啦.....樓下D公園都話唔去得.....
原帖由 confison 於 2008-11-15 05:03 PM 發表
死la...我ge 閱讀權限得1 入唔到去攞工資
係呀.....你未夠100貼呀.....