返回列表 回復 發帖

my puppy ~ apple

我可爱的狗狗哦~~~
叫apple~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tommytan21 於 2008-11-11 01:32 PM 發表
我可爱的狗狗哦~~~
叫apple~~~
救命呀...... 得意死呀 幾多歲 好細隻呀 比多D相嚟睇呀 :tu04:
原帖由 tommytan21 於 2008-11-11 01:32 PM 發表
我可爱的狗狗哦~~~
叫apple~~~
点解叫APPLE呀.....邊忽似APPLE呀
原帖由 wongjj 於 2008-11-11 01:23 PM 發表

佢個樣好鬼正經好攪笑吖 (especially 第2張)~~~
我個兩隻..而家好過引..尤其阿曚..佢好鬼醒..又唔為食..每次食野都好斯文...另一個叫飛飛..佢食野就琴琴青..驚死無得食...佢兩個最好就係唔多中意出街..但一帶佢出度去..佢地又鬼咁開心...我唔係每日都同佢去..所以佢兩個唔多中意出門口...仲要抱佢落樓..返屋企又要抱..總知就好鬼得意...而家大左好多喇...好彩無哂病痛..以前初初返黎兩個都病到就死咁
阿曚就慘d住左兩次醫院..好彩佢命大救得返..洗錢唔緊要..最緊要係無事
俾佢兩個近照大家睇睇先
原帖由 DOBI 於 11/11/2008 13:32 發表

你係咪玩嘢呀......又正經又搞笑......你講晒啦.....亞丙  
狗狗咁正經係好搞笑吖ma

我.....我....發覺唔配做人 (狗)亞媽.......'coz 我竟然無幫jj 女拍出浴照呀

回應 曉晴 第 124 篇文章

你有2隻狗狗就好la~~~佢哋又有伴 ~~飛飛好識 "炭" ar

亞矇會唔拿睡在飛飛的forever fds 上面架??  會互蝦ma??

亞矇是不是在無良狗店買ar?? 細細個就大病咁慘
回覆曉晴........
セ你有兩隻架咩.....亞飛係生虫虫吖嘛.....咁大嗰隻幾多歲呀....
比D嘢你睇吖.....不是我架....是我舅父的.....

回應 曉晴 第 124 篇文章

亞矇頭頂好似 箭豬好似gel 咗野咁嘅
原帖由 tommytan21 於 11/11/2008 13:32 發表
我可爱的狗狗哦~~~
叫apple~~~
直頭似明星狗咁ar
原帖由 wongjj 於 2008-11-11 02:02 PM 發表

狗狗咁正經係好搞笑吖ma

我.....我....發覺唔配做人 (狗)亞媽486542.......'coz 我竟然無幫jj 女拍出浴照呀486543
セ你知嘅咩.....己經太遲了....JJ女己經狗老豬黄又巢皮.....影寫真都冇狗吼啦......
原帖由 wongjj 於 2008-11-11 02:10 PM 發表
你有2隻狗狗就好la~~~佢哋又有伴 ~~飛飛好識 "炭" ar

亞矇會唔拿睡在飛飛的forever fds 上面架??  會互蝦ma??

亞矇是不是在無良狗店買ar?? 細細個就大病咁慘 ...
阿曚係我叫朋友係大陸買...返黎3日就腸病毒..好彩我及時帶佢去睇醫生..遲多一個鍾都無得救..
醫好無耐又氣管有事..睇左成個月醫生..最後醫生話要出絕招..又住院3日吊埋針..好彩又過到.而家無事喇...
原帖由 DOBI 於 2008-11-11 02:14 PM 發表
回覆曉晴........
セ你有兩隻架咩.....亞飛係生虫虫吖嘛.....咁大嗰隻幾多歲呀....
486579 比D嘢你睇吖.....不是我架....是我舅父的.....  
佢兩個都係6個月大..唔知有無生蟲喎...我無度蟲..因為醫生話要遲下先可度蟲..
你舅父個隻好得意呀..係咪茶杯型..
原帖由 wongjj 於 2008-11-11 02:16 PM 發表
亞矇頭頂好似 箭豬好似gel 咗野咁嘅
佢頭既毛係bb毛..本來我都想剪左佢..但又怕唔靚..驚佢唔中意..所以都係遲下先..
原帖由 曉晴 於 2008-11-11 02:36 PM 發表

阿曚係我叫朋友係大陸買...返黎3日就腸病毒..好彩我及時帶佢去睇醫生..遲多一個鍾都無得救..
醫好無耐又氣管有事..睇左成個月醫生..最後醫生話要出絕招..又住院3日吊埋針..好彩又過到.而家無事喇... ...
飛仔真可憐.....BB就要受苦
原帖由 曉晴 於 2008-11-11 02:40 PM 發表

佢兩個都係6個月大..唔知有無生蟲喎...我無度蟲..因為醫生話要遲下先可度蟲..
你舅父個隻好得意呀..係咪茶杯型..
HEE....HEEE.....我都唔知呀.....因為他住HK架....我只係知佢唔多叫好靜呀..... 逢人跟......唔識死架...... :lol: