返回列表 回復 發帖
有冇人教我点整到d  bmp相点轉呀......我想post大牛d  bb相上嚟呀......

原帖由 DOBI 於 2008-11-8 08:56 發表
有冇人教我点整到d  bmp相点轉呀......我想post大牛d  bb相上嚟呀......  
dobi  ,你用 (paint )open u photo
then 你会看到.file..按进去你会看到..save as..按一下,你可以在那边改你的..bmp photo 啦
when is ok,, dobi want kiss rr ok
原帖由 rrliew 於 2008-11-8 09:39 AM 發表

dobi  ,你用 (paint )open u photo
then 你会看到.file..按进去你会看到..save as..按一下,你可以在那边改你的..bmp photo 啦
when is ok,, dobi want kiss rr ok ...
整到之後先算啦...... 比粒鼻屎你先吖
原帖由 rrliew 於 2008-11-8 09:39 AM 發表

when is ok,, dobi want kiss rr ok ...
唔得喎......点搞呀.....仲有冇第2個方法
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 10:56 發表
有冇人教我點整到d  bmp相點轉呀......我想post大牛d  bb相上嚟呀......  
一句講曬,zip左佢, post 上黎,我幫你轉
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 18:56 發表
ERROR快D覆你的狗狗幾時出世&日子......太似JJ女一樣...
快....快....快.....  
糰兒八月頭出世,同我一樣獅子座,所以忠心+驕傲
.I see solutions not problem..........
原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 19:59 發表

好有大佬FEEL
人地咁私文……
原帖由 error403 於 2008-11-7 05:42 PM 發表

人地咁私文……
又會既...你同你既愛狗都鐘意扮蟹
born to die
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:36 PM 發表

一句講曬,zip左佢, post 上黎,我幫你轉
你咁奸嘅....... 我再諗辦法啦..............
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:40 PM 發表

糰兒八月頭出世,同我一樣獅子座,所以忠心+驕傲
JJ女大幾日咋.....佢亞媽話佢7月2?日喎......佢哋真係好似..... 最橋又係喺澳洲買.....ヌ同年....又差唔多日子.....真係幾驚喜呀
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:42 PM 發表

人地咁私文……
有冇佢嘅全身相呀.....POST上嚟吖....

為什麼大牛可以這麼重?

為什麼大牛可以這麼重?

我家小桃再肥也不夠20磅 ; 妹妹小雪剛滿一歲,超愛吃東西,也只有11磅左右.

小桃:

小雪:

大牛平常吃什麼的呀?

我又黎post 相la.....DOBI^^
呢次post 個d相又係唔係我ge == 因為我仲未養得狗 ......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Nobita 於 2008-11-8 06:44 PM 發表

為什麼大牛可以這麼重?

我家小桃再肥也不夠20磅 ; 妹妹小雪剛滿一歲,超愛吃東西,也只有11磅左右.

小桃:

小雪:
http://i467.ph ...
大牛不是純吏納沙所以會大D......哈哈哈.....
你隻小桃我喺貼圖區見過呀......セ你而加養多隻呀......真係好.....仲有冇多D相呀
原帖由 confison 於 2008-11-9 12:30 AM 發表
我又黎post 相la.....DOBI^^
呢次post 個d相又係唔係我ge == 因為我仲未養得狗 ......
你朋友架..... 好厚毛呀.....圓碌碌咁......咁你會唔會養呀