返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 05:59 PM 發表

好有大佬FEEL
YUMEEEEE........你有冇睇清楚架......人哋係女嚟架
不過我都以為係仔呀..........
原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 05:55 PM 發表
老野D皮係咁
幾老啫........
原帖由 rockyguo 於 2008-11-7 07:52 PM 發表

回来就踩你场啦.....
你的大牛长得不错嘛。。。孔武有力的样子啊》。。
多謝踩塲.......点呀......澳門浦撻好食嘛......有冇利是仔攞返屋企呀......玩咗幾日HAPPY死啦
原帖由 confison 於 2008-11-7 09:24 PM 發表
呢兩隻松鼠雖然唔係我d寵物
但係我都覺得佢地好得意同好有趣
嘩...嘩....嘩....第一張洗唔洗咁召遙呀.......好嘢呀
原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 10:52 PM 發表

隻女既死左..隻公公8歲啦..
你有兩隻........羡慕死我嘞.........個網LOAD得好慢呀...............WOOO....WOOOO...WOOOOO
原帖由 fanny_424 於 2008-11-7 10:58 PM 發表
1234my dota is very greedy if u dont feel him while i am eating, he will attack! once he jumped on to my bf's body, bite away a piece of fried chicken, n ran off....my bf was so shock haha
咁細隻.....咁惡死 ...... 係我就擦D白花油落D嘢食到..
睇吓佢以後仲敢唔敢........
原帖由 fanny_424 於 2008-11-7 11:43 PM 發表
my dota is not reli that rude, now is alot better (after being scolded by me n my bf) He now will sit and wait paitently
咁而加佢幾多歲呀...... 不過佢似貓多D呀
原帖由 fanny_424 於 2008-11-8 05:34 AM 發表
he's 2 and 1/2 year
咁細架咋........
咁為食.....遲D實會再肥呀
原帖由 Ruby0325 於 2008-11-8 05:12 AM 發表
救命呀!! 所有狗狗都勁得意呀~~
咁你又有冇養其牠寵物呀.......
:tu08: セ都得架喎.........上嚟玩吓吖:tu08: :tu08:
有冇人教我点整到d  bmp相点轉呀......我想post大牛d  bb相上嚟呀......

原帖由 rrliew 於 2008-11-8 09:39 AM 發表

dobi  ,你用 (paint )open u photo
then 你会看到.file..按进去你会看到..save as..按一下,你可以在那边改你的..bmp photo 啦
when is ok,, dobi want kiss rr ok ...
整到之後先算啦...... 比粒鼻屎你先吖
原帖由 rrliew 於 2008-11-8 09:39 AM 發表

dobi  ,你用 (paint )open u photo
then 你会看到.file..按进去你会看到..save as..按一下,你可以在那边改你的..bmp photo 啦
when is ok,, dobi want kiss rr ok ...
唔得喎......点搞呀.....仲有冇第2個方法
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:36 PM 發表

一句講曬,zip左佢, post 上黎,我幫你轉
你咁奸嘅....... 我再諗辦法啦..............
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:40 PM 發表

糰兒八月頭出世,同我一樣獅子座,所以忠心+驕傲
JJ女大幾日咋.....佢亞媽話佢7月2?日喎......佢哋真係好似..... 最橋又係喺澳洲買.....ヌ同年....又差唔多日子.....真係幾驚喜呀
原帖由 error403 於 2008-11-8 01:42 PM 發表

人地咁私文……
有冇佢嘅全身相呀.....POST上嚟吖....