返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 04:58 PM 發表

係啦.....樓下D公園都話唔去得.....  
我自己踩金...... 歸下家...... 以後都係咁...... 我踩的話.....歸下家......上家冇的......
原帖由 confison 於 2008-11-15 05:02 PM 發表

嗯嗯...真係勁慘
所以外國好勁多...
我的下家是你........好運呀.......
原帖由 confison 於 2008-11-15 05:21 PM 發表

唉...我會努力架LA
好多謝你陪我成晚......我要 陪大牛瞓嘞... 我而加晚上1:20AM呀..... 我瞓嘞.....努力回多幾十貼又可以買頭像買衫呀.....努力呀......張D錢入户口有利息呀....OK :tu19:
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 05:25 PM 發表

長毛狗仲要計埋d剪毛$$$ ......冇毛or 短毛嘅要計買衫$$$ lei.... .....
WONGJJ出嚟嘞咩.....介紹CONFISON比你識.....呀...
你同佢SAY  HIIIIII先啦
原帖由 error403 於 2008-11-15 08:48 PM 發表
大家狗狗食咩??
我無牙阿糰指定要食細粒狗糧加狗罐頭加水,要浸淋先食
jj女以前食咖喱魚蛋咁大粒嘅幹糧.....因為可以清潔大牙...牙齒
原帖由 rrliew 於 2008-11-16 12:09 AM 發表
dobi r u here now
啱啱返.....セ事呀
原帖由 asp149 於 2008-11-16 04:00 AM 發表
my cat always sleeps on our beds when nobody is at home; sometimes will show up in the living room when we're watching tv
he likes to rest under my computer chair, and this photo shows one of his post ...
セ佢咁怕醜架.......搞笑
原帖由 rrliew 於 2008-11-16 08:49 AM 發表

点解无去揾我.
我瞓咗覺
原帖由 tommytan21 於 2008-11-16 10:33 PM 發表
楼主,对不起啊。。
我去旅行了,所以没上网。。。

很多不起。。。

原来楼主也喜欢border colie 哦。。。
我们这边卖很贵的,rm 3,000++ 一只哦。。。
有的卖rm 5,000++一只。。。很贵的。。。

但是很美哦。。。嘻嘻嘻 ...
你唔好叫我樓主.....叫我dobi啦 你去旅行....邊到呀 好玩嗎???.....你就好啦 我為咗大牛好嘞冇去旅行 我好怕放牠去狗酒店.....好掛心.... ヌ唔想打攪朋友 ......好慘架.....我又慘.....大牛ヌ慘 ......
其實我都鈡意west  highland  terry  架.....都有d似apple呀..
原帖由 tommytan21 於 2008-11-17 12:41 PM 發表
我去做pulau langkawi,在马来西亚的。。。

不是很好玩,很想念我的apple咯。。。嘻嘻嘻。。。

west hignland terry 都不错的。。。但是不是我喜欢的哦。。。
我之前看过有一只pomeranian mixed terrier 哦。。 ...
你唔好亂嚟呀.....如果唔係apple好慘架.....長毛自娃娃我有見過....但mixセ就唔知.... 你都好吖....起碼有apple親嘅人睇先吖 我大牛冇呀
原帖由 joshlier 於 2008-11-18 11:48 AM 發表
this sunday i will bring my shihTzu back hm lah!!! welcom my xixi
你到時比D相我睇吖....POST上嚟呀.....記住呀......等你呀
原帖由 IMO 於 2008-11-18 11:05 AM 發表

dobi,.......日日都午瞓架啦........同肥豬大牛.....   
IMO....你做セ走入嚟偷睇我D嘢......仲唱我&大牛....又踩埋我金金 #299.....唔比錢你架....... 送給下家啦.......
原帖由 tommytan21 於 2008-11-18 10:15 AM 發表
嘻嘻嘻。。。
你可叫你的亲戚看着先嘛。。

我还没打算要不要打种的。。。
因为我的apple很怕别的狗狗的。。。
要找到和她很亲的才可以配种哦。。。

她有时很串的,不理别的狗的。。。 很难找到 ...
我哋冇其他親戚喺到架....ONLY 2 哥哥&ME.....
IMO.....咪係隻2哥LOO........
原帖由 joshlier 於 2008-11-18 03:31 PM 發表
大牛 is what Breed lei gah???

ok , no problem, once my xixi back hm, then jou got photo see lah!!!!
講咗記得呀......我會追瘦你架......
我大牛係史納沙 & 愛斯基(魔)犬.... 所以比較大隻....
OVER30磅架
原帖由 joshlier 於 2008-11-18 05:04 PM 發表
愛斯基 difficult to take k mah?? u from HK gah?? will they comfort with the weather??

im Malaysian..here so charm...i saw one sold by his master at pasar malam...very pity, somore it look dirty ...
我住canada架......
係呀....lee到都有個朋友住馬來西亞.....他以前都係做寵物架 佢叫tommytan21.....你都可以pm佢問意見架......佢都非常中意狗狗架...... 你可以上噃前幾頁睇吓佢隻apple吖.....好鬼死得意又靚 我都好中意佢.....佢都係mix架