返回列表 回復 發帖
我想我应该会买吧。。。

大概十零吉左右吧。。。就还不错吧。。。
不错哦。。。Rm10 ~ RM 15.00左右.

u got selling ar, Mr.cat..???
原帖由 maui 於 2008-11-25 03:16 PM 發表
不错哦。。。Rm10 ~ RM 15.00左右.

u got selling ar, Mr.cat..???
有這個打算^^....
沒有人有comment阿??
有幾大??
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 error403 於 2008-11-26 06:07 PM 發表
有幾大??
error兄...
大概高度6.5cm  直径3cm

会买咯, 都几得意. 拿来骗D妹妹仔就..............

假如放在精品店卖价钱大概RM12.90 到RM19.90
假如放在ISETAN, JUSJO之类地方假期可以去到RM29.90
~~任逍遥~~
一般都唔會買!
原帖由 boby123 於 2008-11-26 07:47 PM 發表
一般都唔會買!
为什么??
原帖由 posman 於 2008-11-26 07:46 PM 發表
会买咯, 都几得意. 拿来骗D妹妹仔就..............

假如放在精品店卖价钱大概RM12.90 到RM19.90
假如放在ISETAN, JUSJO之类地方假期可以去到RM29.90
死鸡精 ...
一来就踩我场
最近怎样??
好吗??
我都很久没来这里了
如果我放RM9.90用post的还要?
不超過馬幣20元,還可以考慮。  
得意就得意...但不會買...
因為買到返屋企只係得個擺字.........冇用途~~~~~~~~~
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
好像太小了。。。
RM10+ ~ RM20
无耻是我的专长;卑鄙是我的作风;下流是我的性格
会..CUTE....
RM9.90PER PAIR
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我就依美國呢邊價錢
可以賣到$7 - 10蚊美金
唔好換番去馬來$$ / 港$$
就按當地價格