返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
7 `% h, p' T+ h6 ]. l+ \www1.tvboxnow.com
2 K7 |7 T, {% H& b" N( m  m+ z8 ]正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
對耶.香港人正是
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表
+ d/ C" E- ^# ~9 K3 Owww1.tvboxnow.com公仔箱論壇" |. M- [4 H# Y& Y6 B3 o% i
我大马人,高兴认识你~
# c, \& ^) k# E
哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
! N# v7 t( Z3 \5 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。溝女就溝女啦...假正經
公仔箱論壇3 R# C. Z! h2 Z- F* h6 I
????唔明
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
thx^^
你地真係a..
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表
  ?; X1 K' c4 n0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你好牙...我都係hk人黎架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' r' B0 B/ ?) x% t6 _6 W4 y) Z
你唔洗理toyo88架..佢...傻架
" a1 u  |; \) p! f6 b7 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...
/ [5 o2 n: t3 k7 n) v0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但都支持你po既靚靚自貼...
& Q& t' Q% u  L  P# `  |  Wwww1.tvboxnow.com新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...公仔箱論壇: [6 E& ?3 D4 |. P: n3 L4 r7 _
...
公仔箱論壇) `3 b; |8 L8 @* m/ ]( A
thx u
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表
( u! X8 _0 }% g' Zwww1.tvboxnow.com你想kiss
4 Y* @0 z- o' q$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
8 x8 s6 n" d8 @, S( V" N% T" z) |" ]tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 n& z) i6 ^4 n) V
公仔箱論壇' K/ m6 H: S5 Y3 ?3 j$ z. k( o
她已经和我订婚了... 1 ^0 n  y4 ^, b" Y$ X
礼都收了... 公仔箱論壇6 Y3 P& {# ~# ?
聘礼也收了....
: h8 k3 W; B: A# _( ~你自作多情吧....
9 x& ^/ J0 j* k  E3 o8 E哈..你ga?haha
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表 www1.tvboxnow.com- Z6 q8 j( J$ j& Y

$ A6 `0 f! y6 z3 T& }1 w' U& I; x; U: W对唔住
: ~$ h# V8 e. e# ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
- _: e/ a6 n$ V7 g0 c7 B4 S傻傻的你們..呵
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表
4 l) X* T: j$ g" G. a" d有代溝
# U2 _! l* i4 F+ e
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK
' I! _0 E, [& ^: {, s你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~[email protected]
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表 6 K5 C) d+ b0 C$ U
add左啦。。。好似等緊你
# q' f  L: R% P6 U1 {! e我ADD左你啦