返回列表 回復 發帖
如没意外,将会系19号..
fatty, 你有么就通知我啦..
我会出席19号的paint ball~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2009-3-27 01:07 PM 發表
我会出席19号的paint ball~~
真的吗?
你一个人??还是心弦她地都有来?
原帖由 tingx2 於 27/3/2009 13:41 發表

真的吗?
你一个人??还是心弦她地都有来?
暂时是两个人来。一个人玩~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 tingx2 於 2009-3-17 11:48 AM 發表

唔好意思.. 迟左复你..
最好是4月头俾我知道..因为我要预约场地...
另外,没去玩之前会出来聚会一次,顺便收埋钱..
幾時會 gathering?
我應該會參與.. 人數未定, 2-4 人
原帖由 ed_teck 於 2009-3-29 09:43 PM 發表

幾時會 gathering?
我應該會參與.. 人數未定, 2-4 人
好多人啊!真好玩!也快可以见到你的真人啦!爷爷!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-29 10:15 PM 發表
好多人啊!真好玩!也快可以见到你的真人啦!爷爷!
@@ 唔好叫我爺啊... 叫到我咁老我仲洗溝女?
上次出來俾佢地叫左一次搞到我唔敢出來了.. 呵呵...
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 08:14 AM 發表

那么我该怎么称呼你呢?
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 08:14 AM 發表

可否pm我, 你的msn或者电话号码..
有么事我可以揾到你..
dickson 兄, 可以叫我 eddie...

ting, 我已經 pm 妳.. ^^
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 05:27 PM 發表

不要加个兄字啦!eddie哥!
难得阿爷出席喔!!!!
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 05:27 PM 發表

收到了..多谢晒..
原帖由 wlt1110 於 2009-3-31 12:39 PM 發表
难得阿爷出席喔!!!!
那么你又怎么说呢?
原帖由 wlt1110 於 2009-3-31 12:39 PM 發表
难得阿爷出席喔!!!!
想射你好耐了...