返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2009-3-31 09:00 PM 發表

想射你好耐了...
阿爷...你几时可以俾我知道你有几多个人去啊?
原帖由 tingx2 於 2009-3-31 09:05 PM 發表

阿爷...你几时可以俾我知道你有几多个人去啊?
聽日同妳 confirm 可以嗎? 麻煩曬.. ^^
原帖由 ed_teck 於 2009-3-31 09:06 PM 發表

聽日同妳 confirm 可以嗎? 麻煩曬.. ^^
没问题...
聚会方面,你会出现的.. 是吗??
原帖由 tingx2 於 2009-3-31 09:22 PM 發表

没问题...
聚会方面,你会出现的.. 是吗??
不是说12号吗?19号我不可以啊
只要你快樂 真的只要你快樂
在哪里喝茶?
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
猪猪,你的名单少了fatty哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
请公布聚会地点!!!
你地要去边度饮茶。。 我同猪都想唔到要去边度。。。
原帖由 mun2 於 2009-4-2 12:13 AM 發表
你地要去边度饮茶。。 我同猪都想唔到要去边度。。。
建议再去midah的McD那里可以喝水喝到饱!

~~~~火爆+神经+头疯~~~~
已经再update个名单啦....
地点方面,要大家提议提议...

To: 贱狼人、靓姐& wong sir

对不起,想confirm下贱狼人、靓姐和wong sir有没有出席聚会(12/4)...
不好意思想和你们收钱...
原帖由 miaomiao88 於 2009-4-2 01:04 PM 發表
对不起,想confirm下贱狼人、靓姐和wong sir有没有出席聚会(12/4)...
哈哈.. 他地唔出现,你都可以出现的啊...
原帖由 tingx2 於 2009-4-2 01:13 PM 發表

哈哈.. 他地唔出现,你都可以出现的啊...
哈哈..我会出现咔...
原帖由 miaomiao88 於 2009-4-2 01:04 PM 發表
有茶饮,我实会嚟!!!!!!!!!
原帖由 miaomiao88 於 2009-4-2 02:40 PM 發表

哈哈..我会出现咔...
你唔好放飞机啊...
狼人应该会出现的...