返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 05:01 PM 發表

2个小时后我都唔知仲响唔响度喇....

佢瞓咗??我仲見到佢喎....
有缘几点都见到啦....... 他次次都开住

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
主任&class... 晚上好
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-12 08:39 PM 發表

evening mickey
仲仲..你来得及换衫啊
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-12 09:31 PM 發表

係呀 個Look得唔得呀 拺左好耐架啦
得啊....不过发型同G爷一样

回應 Fian. 第 948 篇文章

你又来不及啊
miss fian
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-12 09:38 PM 發表

係咩 D髮形好多都賣哂呀 得依個見得下人,我又鍾意依個色
無所謂啦,大家都係教慾學院既  
虚拟度D货都冇补仓啊..

适合你真人
主任... 呃我, 今晚不见你
原帖由 主任 於 2009-3-14 04:19 PM 發表

我要出街喇, 下次再同妳傾過吓
今晚见啦...主任
原帖由 cocacola87 於 2009-3-14 05:12 PM 發表

咁你見唔見埋我啊
不好意思啊....E+见到啦..
原帖由 cammy8080 於 2009-3-14 05:36 PM 發表

我都見到你
老地方不见啦...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-14 05:38 PM 發表

你要走喇??
6.00点啊
原帖由 cammy8080 於 2009-3-14 05:44 PM 發表

咪就快走咯
今晚开市见....
我听日追...
原帖由 主任 於 2009-3-15 02:37 AM 發表

咁依家做咩呀 606293
岩到咯..要回复帖