返回列表 回復 發帖
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-16 08:06 PM 發表

日日按 幾時有妳三億幾咁多呢
你要考虑家族咯 .......
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
主任, miss F,仲仲,Q爷爷 &小小 最近好吗
Q爷爷...又转新look..
Q爷爷... 凌晨好
原帖由 Q爺 於 2009-3-25 01:33 AM 發表

HI MICKEY
很耐冇見
妳都換左新衫喎  
旧衫...换来换去
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-24 05:19 PM 發表

hi mickey 都係咁上下啦,妳呢?
咁上下啊...我中意上
原帖由 Q爺 於 2009-3-25 01:41 AM 發表

新舊唔緊要~最重要係著得靚靚
你买同款的眼镜.. 我地眼花度数一样啊..
原帖由 Q爺 於 2009-3-25 01:49 AM 發表

專登佩埋,黎襯番妳架
襯晒啦...

听日见,我又去睡觉啦....
主任,miss fian,仲仲,Q爷爷&小小 晚上好啊
原帖由 Fian. 於 2009-3-27 07:46 PM 發表

Hi Mickey
食咗飯未呀
E+等宵夜...
星期六是不是冇堂架...
好耐无见,大家好....
原帖由 主任 於 2009-4-13 04:55 PM 發表

Hello Mickey 最近浦咗去邊呀, 咁耐都唔上嚟
我要分配D时间........今晚见 我等你架
原帖由 寇仲~ 於 2009-4-13 04:55 PM 發表

Mickey妹 咁耐唔入黎呀,又掛住玩股呀
是啊..自己做CEO 今晚再来找主任,仲仲,fian&Q爷&小小
原帖由 主任 於 2009-4-13 05:05 PM 發表

三年又三年, 又要人等
E+放工...今晚见