返回列表 回復 發帖

回應 Fian. 第 4726 篇文章

miss fian... 今晚你通宵吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 Fian. 於 2009-4-21 11:56 PM 發表

Hi Mickey
唔係呀
病咗超過十日
尋日終於頂唔順去咗睇醫生
今日食咗藥成日都迷迷瞓   ...
你十日后才看医生...

咁现在不会想睡觉吗?  D药吃咗未啊
原帖由 Fian. 於 2009-4-21 11:57 PM 發表

食咗啲咩呀
又買咗啲咩呀  
马来西亚的美食咯..

去行shopping买咗几件衫+鞋
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:04 AM 發表

係呀
21/04..你无开生日帖祝福吗...
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:07 AM 發表

之前冇去睇醫生
淨係喺藥房執啲藥食
食咗好多日都未好番
尋日終於頂唔順去睇醫生囉
而家都食咗藥
陣間藥力發作就去瞓喇  ...
你好犀利...好挨得

不好等药发作啦...E+快D去睡觉
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:09 AM 發表

佢而家瞓緊覺
陣間兩點鐘就出門口返工  
他卖报纸啊....
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:10 AM 發表

一定好靚靚嘞
妳係咪都好鍾意食辣嘢架  
中意就买咯..

有D不辣的
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:34 AM 發表

唔知呀
冇啩  
下次你开生日帖啦..好似有$给架
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 12:53 AM 發表

而家睇緊電視
睇埋就去瞓喇
多謝關心  
今日好D吗?
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 01:03 AM 發表

佢做大厨架
咁早就去返工..........
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 09:43 AM 發表

我間唔中都有食麥當奴嘅
都鍾意食麥樂雞架
我鍾意食芥辣醬同沙律醬
我識打 SMS
我 PM 我電話俾你吖
你下次嚟上堂可以 SMS 我或者喺呢度講都得
你下次 ...
马来西亚最近M记有做promotion..12-3pm吃mc chicken set RM5.95

我都识sms 架
原帖由 小飛機 於 2009-4-22 10:20 AM 發表

hello mickey, 我琴日生日

by the way, 我叫機機, 哈哈
好机机...
原帖由 小飛機 於 2009-4-22 11:34 AM 發表

喺邊樹架?
外面开新帖..开的人有功勳拿 不是寿星拿功勳
原帖由 小飛機 於 2009-4-22 11:35 AM 發表

miss 今日仍耍休息, 暫停上課
你又返黎上课........

回應 小飛機 第 4844 篇文章

好机机... 早晨