返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-10 12:26 AM 發表

你好啊~
你好....好熟面口啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 主任 於 2009-3-10 12:27 AM 發表

比啲時間我哋啦   
3-4日应该可以啦
原帖由 oscarcola 於 2009-3-10 12:26 AM 發表

HI~~~主任....有獎抽咁正
oscar...
原帖由 Q爺 於 2009-3-10 12:29 AM 發表

嗯嗯~~~

等妳派錢等我買個"虛『榮』形象"

ps:以上純粹講笑
1万够吗
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-10 12:28 AM 發表

好大家族啊
你家族大D啦
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-10 12:30 AM 發表

你都好熟啵
冇乜印象啵...
闪...............啦

回應 主任 第 213 篇文章

家族: ????<----可以申请 教慾學院,你们自己的家族 明吗?
TVB: 325 元
存款: 0 元
寵物轉帳幣: 0 元
功勳: 60 點
教慾學院 上课时间... 有饭局
我有老细饭局 迟D见..
大家好...

回應 malsss 第 562 篇文章

我懒惰爬他地D楼回复.....迟D到

希望各位不好介意啊...
原帖由 Fian. 於 2009-3-11 08:47 AM 發表

食完飯返嚟嗱
等阵1点...
主任...,琴晚见到你黎探我
G爷...你新形象换咗未啊