返回列表 回復 發帖
仲有个不记得名 我都有回复你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
  主任..我慢慢爬下楼先啦...
原帖由 Q爺 於 2009-3-12 12:04 AM 發表

我換左啦~型嗎
型晒啦...
爬得3楼咋... 好累啦...

主任: 见到你啦...

miss: 听日下午吃lunch见...

原帖由 Q爺 於 2009-3-12 01:30 AM 發表

HI 靚女~
不是靓女啊..靓婆婆

早抖啦...

回應 Q爺 第 806 篇文章

有缘再见啦....
fian &小飞机...你地好
原帖由 小飛機 於 2009-3-12 11:38 AM 發表

hello mickeybblim 你好
小飞机,你好

你地是不是全部都是HK人啊...
原帖由 malsss 於 2009-3-12 12:11 PM 發表
来新人类家坐坐.....
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来
cammy....
原帖由 Fian. 於 2009-3-12 12:53 PM 發表

Hi Mickey
fian...上堂不好玩刀仔
原帖由 小飛機 於 2009-3-12 03:07 PM 發表

你是國內來的?
海外... 马来西亚....
主任...今晚早D到..不好掛住我啦..
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 04:49 PM 發表

MICKEY....你又就快收工喇!!所以又蛇王
早就搞掂,去咗老地方找Gxxx
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 04:52 PM 發表

去咗老地方你竟然唔揾我

乜GXXX仲响度咩??佢未瞓架??
2个小时后,我去找你(你累就睡啦)

要tum他睡... 刚刚睡咗....